Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Listeria - hårdfør bakterie, der kræver effektiv styring

Listeria er en hårdfør bakterie!Kom til temadag og få fif til, hvordan du effektivt undgår Listeria i produkter og produktion

Evaluering

0stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 0 besvarelser

På temadagen vil du få gode råd til, hvordan du kan styre Listeria i forhold til produktionshygiejne og produktsikkerhed i kødindustrien. I løbet af dagen vil eksperter fra Teknologisk Institut præsentere best practice og praktiske beregningsværktøjer.

Temadagen fokuserer på:

  • Listeria - en introduktion
  • Produktionshygiejne - hvor skal der gøres en indsats?
  • Hygiejnisk design og rengøring - hvor og hvordan fjerner vi Listeria fra produktionsmiljøet?
  • Kildesporing - hvor gemmer Listeria sig, og hvem er den skyldige?
  • Traditionelle og nye konserveringsmetoder - hvordan sikres produkter mod vækst af Listeria?
  • Nye teknologier til dekontaminering af produktet i emballagen - hvilke muligheder eksisterer eller er på vej?

Temadagen er relevant for:
Kvalitets- og produktionsansvarlige i kødproducerende virksomheder, tilsynsførende i Fødevarekontrollen

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser