Kurser

Management Reporter i Microsoft Dynamics AX 2012

Få et grundlæggende kendskab til de funktioner i Management Reporter, der kan understøtte økonomi- og regnskabsmedarbejderens daglige arbejdsopgaver. På kurset lærer du at opbygge rapporter af høj kvalitet, til daglig og periodisk brug i økonomifunktionen. Du lærer også at videreudvikle og tilpasse rapporterne til din virksomheds behov.

Optimer dine Management Reporter-kundskaber

På kurset lærer du at tilrette eksisterende rapporter og opbygge nye fra bunden. Desuden gennemgås automatisering af rutineopgaver i økonomi- og regnskabsapportering, og opfølgninger på budgetter. Du får også et overblik over de mere avancerede funktioner, der gennemgås i detaljer på et mere avanceret kursus; f.eks. konsolidering/koncernrapportering og inkludere data fra Excel og andre ERP-systemer, mm.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til økonomi- og regnskabsmedarbejdere og er på et grundlæggende niveau. Kurset tager udgangspunkt i Management Reporter 2012; men benytter du tidligere eller senere versioner, kan du sagtens få et rigtigt godt udbytte af kurset. Forskellene i versionerne bliver gennemgået.
Det er en fordel at have kendskab til et Microsoft Dynamics ERP system, som f. eks. Dynamics AX, NAV, AX 2012 etc

Indhold

  • Introduktion
  • Dit første rapport - på 1 minut!
  • Oversigt
  • Byggeklodserne (definitionerne)
  • Formateringsindstillinger for rapporter
  • Rapportgenerering
  • Organisering og distribution af rapporter
  • Automatisering af rutiner for at spare tid og undgå fejl
  • Avancerede funktioner (kun overblik)

Ikke dækket på dette kursus er sikkerhed og installation.

Materiale

Vi anvender kursusmateriale fra AXcademy og supplerer med relevant materiale fra Microsoft. Kursusmaterialet vil være på engelsk.

Undervisere

Vores undervisere har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics. Ud over at undervise i IT har underviserne blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet mange kursusmaterialer til Microsoft ERP.
Underviserne har i gennemsnit mere end 15 års praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta i en lang række større danske og internationale virksomheder. Undervisningen vil være på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på