Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Mennesker netværker og ser på robotteknologi
3 dages seminar

Matchmaking- og vidensrejse til Tyskland

Vil du gerne vide, hvordan du kan udvide din forretning på det tyske marked? Hvordan du kan samarbejde med virksomheder fra Tyskland?

Tag med på en todags matchmaking- og vidensrejse til Brandenburg og Berlin og få et eksklusivt indblik i skræddersyede Industri 4.0 løsninger i praksis og besøg Daimler AGs datterselskab Mercedes-Benz' produktionshaller.

RoboCluster og Teknologisk Institut samler en gruppe danske virksomheder på en todags matchmaking- og vidensrejse til Brandenburg og Berlin den 3.-5. april 2017 - skal du med?


Lær af Tysklands ypperste eksperter inden for Industri 4.0 og "Smart Production" og skab kontakt med en lang række tyske virksomheder, når RoboCluster og Teknologisk Institut i samarbejde med Eksportrådet faciliterer en unik B2B-matchmaking mulighed for din virksomhed.

Vi sætter alle sejl til, så du kan få de bedste forudsætninger for at træde ind på det tyske marked. Eksportrådet - en del af det danske udenrigsministerium - vil informere om det tyske marked - hvordan det adskiller sig fra Danmark og hvad man skal være opmærksom på, når man påbegynder eksport. Der vil også blive informeret om, hvordan Eksportrådet kan assistere i eksporteventyret – lige fra markedsanalyser over hele eksportstrategier og søgning af samarbejdspartnere til public affairs-initiativer.

I en analyse foretaget af Innovationsfonden og Boston Consulting Group ligger danske produktionsvirksomheder i dag efter lande som Tyskland og USA, når det handler om at udnytte den digitale teknologi. Analysen peger dog i en positiv retning og viser, at danske virksomheder samlet set kan løfte deres indtjening med 30 milliarder kroner om året, hvis de kommer i gang nu.

Du vil i løbet af rejsen blandt andet få inspiration til, hvordan du og din virksomhed kan komme i gang eller videre med "Smart Production", som i bund og grund går ud på at udnytte intelligente, digitale teknologier i dit produktionsapparat. Derudover vil du få mulighed for at se Mercedes-Benz' produktionshaller, hvor du kan lade dig inspirere af, hvordan Mercedes har indrettet deres produktionsfaciliteter til fremtiden.

Program

3. april kl. 19.40 - Afgang fra Københavns Lufthavn

4. april - Rundvisning ved Institut for Automationsteknologi på Brandenburg Tekniske Universitet i Cottbus. "Smart Production - Industri 4.0" og fremtidens produktionsmuligheder v/ professor Ulrich Berger, der er en international sværvægter med mere end 30 års erfaring inden for innovation i produktionsmiljøer. Besøg hos Mercedes Benz - Industri 4.0 i praksis. Sightseeing på flodel Spree med aftensmad ombord.

5. april - Besøg hos University of Applied Sciences Wildau. Hør om og deltag i mulighederne for udvidet samarbejde mellem danske og tyske virksomheder. Oplæg fra senior manager Peter Kwass fra ZukunftsAgentur Brandenburg samt Matchmaking med ligelig fordeling af deltagere fra tyske og danske virksomheder.

5. april kl. 22.05 - Ankomst til Københavns Lufthavn

(Download beskrivelse og mere udførlig program længere nede på siden)

Pris

Bindende tilmelding senest den 20. marts 2017.

Teknologisk Institut arrangerer rejsen i samarbejde med RoboCluster og Eksportrådet.

Bemærk! Ved at deltage i vidensrejsen har du også chancen for at få et gratis Industri 4.0-tjek i din virksomhed af Teknologisk Institut. Af de 30 deltagende, trækker vi to ud.

Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser