Kurser

Metrologidagen 2021 (online)

På metrologidagen fejrer man hvert år indførelsen af SI-systemet den 20. maj 1875. I år stiller vi meget passende skarpt på emnet "Measurement for health".

OBS! På denne side kan du tilmelde dig online-udgaven af Metrologidagen 2021. Hvis du ønsker at deltage i den fysiske udgave skal du følge dette link for at tilmelde dig.

Den metrologiske infrastruktur, som sikrer sporbarhed globalt, er en del af det solide fundament, som bl.a. muliggør hurtig og effektiv opskalering af vaccineproduktion og sikker distribution rundt i verden.

Relevansen ses både i forhold til teknologitendenser og den udvikling, der i de her år opleves i industrien - og relevansen bliver ikke mindre af, at vi nu er tre måneder inde i vores "Corona år 2".

Covid-19 betyder i sagens natur både direkte og indirekte en masse for industrien, hvor især navnene på en række medicinalvirksomheder, og ikke mindst termer som PCR-analyse, vaccineudvikling og afspritning, har været på de flestes læber verden over det seneste år.

Men der er naturligvis også mange andre områder indenfor sundhed og disse vil vi også forsøge at belyse et udklip af på årets metrologidag, der vil blive afholdt på Teknologisk Institut i Taastrup torsdag den 27. maj 2021.

Der vil være fokus på korrekte og effektive løsninger, som understøtter den infrastruktur, vi har i Danmark og højner kvaliteten i farmaceutisk industri og sundhedssektoren - alt sammen serveret af de bedste eksperter indenfor deres område. Nogle af de konkrete emner, der belyses, er digitale certifikater, overfladehygiejne og medicindosering.

Traditionen tro vil der være den populære postersession, hvor relevante metrologiske projekter kan præsenteres og diskuteres.

Metrologidagen er organiseret i samarbejde med FORCE Technology og DFM.

Programmet opdateres i løbet af de kommende uger. Har du lyst til at bidrage med et indlæg? Vi har fortsat et par ledige pladser, og du er velkommen til at kontakte Søren Lindholt Andersen (72 20 17 98 / soan@teknologisk.dk), hvis du er interesseret i at bidrage.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
  • Søren Lindholt Andersen
  • Forretningsleder, ph.d., cand. scient. 
  • +45 72201798
Andre kigger også på