Microsoft 365 Certificeringsoversigt

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

Microsoft 365

Microsoft 365 Certificeringsoversigt

Microsoft 365 er en komplet samling cloudbaserede løsninger og services inden for Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security (EMS), som understøtter din virksomheds produktivitet og sikre at jeres produkter er samlet ét sted og altid er opdateret.

Microsoft har lanceret nye rollebaseret certificeringer, som er i tråd med de roller og krav, der stilles til en moderne it-organisation. Opdatér dine kompetencer og få bevis på din viden på de nyeste teknologier inden for Microsoft 365.


Den effektive organisation

I dag er kravene store til, hvordan de digitale værktøjer spiller sammen, så medarbejdere kan arbejde hurtigt og effektivt på tværs af processer og organisering, så der opnås fuldt udbytte af Microsoft 365 løsningen og ikke mindst hvordan sikkerheden varetages.

Microsoft har lanceret nye certificeringer inden for Microsoft 365, som er rollebaseret i forhold til de opgaver du sidder med til dagligt i arbejdet med administration af jeres Office 365, mail flow, SharePoint og Windows 10 løsninger. De nye certificeringer er i tråd med de tekniske roller og krav, der i dag stilles til dig som it-medarbejder. Opdatér dine kompetencer og dokumentér din ekspertise på de nyeste teknologier inden for Microsoft 365 (Office 365, EMS, Windows 10).

Microsoft 365 certificeringer

Vi har sammensat nogle attraktive tilbudspakker på de helt nye Microsoft 365 rollebaserede certificeringer.

Du skal have én af disse associate certificeringer for at opnå expert certificeringen.

 

  • Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator

Modern Desktop Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har de nødvendige kompetencer til at kunne udrulle, konfigurere og administrere Windows 10 og implementere Modern Desktops løsninger, som giver øget produktivitet og forbedrede brugeroplevelser.

Roadmap Modern Desktop Administrator

 

  • Microsoft 365 Certified Security Administrator

Microsoft 365 Security Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har de nødvendige kompetencer til at kunne planlægge sikkerhedsstrategier og varetage sikkerheden på jeres Microsoft 365 løsning i takt med at landskabet for IT-trusler ændrer sig hele tiden.

Security Administrator Roadmap

 

  • Microsoft 365 Certified Teamwork Administrator

Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har den nødvendige viden til udrulle, konfigurere og administrere Office 365 og Azure workloads for at få samspillet mellem systemerne til at fungere effektivt og opnå optimalt udbytte.
Teamwork Administrator Roadmap

 

  • Microsoft 365 Certified Messaging Administrator

Microsoft Messaging Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har den nødvendige viden til at udrulle, konfigurere og admininstrere rettigheder, mail protection, mail flow og public folders såvel on-premise som i skyen.

Messaging Administrator Roadmap

 

  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator

Denne certificering er en overbygning på én af de 4 fire ovenstående Microsoft 365 Associate certificeringer og dokumenterer, at du kan evaluere, planlægge, migrere og administrere flere Microsoft 365 løsninger på et højt niveau.

Enterprise Administrator Roadmap