Microsoft Software Assurance Training vouchers (SATV)

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

Microsoft Software Assurance Vouchers

Microsoft Software Assurance Training vouchers (SATV)

2 min.

Hvis I har Microsoft Software Assurance aftale i din virksomhed, har du og dine kollegaer mulighed for at betale med SA-vouchers for deltagelse på kurser på Teknologisk Institut, og dermed opnå gratis uddannelse.

 

Microsoft Software Assurance Training Voucher (SATV) programmet udgår

Microsoft har fornyeligt annonceret at Software Assurance Training Voucher (SATV) gradvist vil blive udfaset fra den 1. februar 2020 over en 2-årig periode.

Fra den 1. februar 2020 vil det ikke længere være muligt at benytte SATV på Azure kurser.

SATV kan forsat benyttes på øvrige kurser frem til den 1. januar 2022.

Kontakt os for nærmere oplysninger og hjælp til at få brugt jeres SATV inden programmet udgår.

 

Antallet af kursusdage

Antallet af kursusdage, som I har til rådighed, afhænger af jeres Software Assurance aftale med Microsoft og antallet af forsikrede licenser på jeres Enterprise Agreement. Én SA-voucher svarer til én kursusdag.


Anvendelse

SA-vouchers kan anvendes som betaling på de fleste Microsoft kurser rettet mod IT-professionelle og Developers. Det kan være inden for fx Azure, Microsoft 365, Windows, Exchange, Windows Server, System Center, SQL Server eller Visual Studio. Det vil stå i kursusbeskrivelsen for det enkelte kursus, om SA-vouchers kan anvendes som betaling.

Bemærk - du kan nu også benytte dine SA-vouchers, som betaling for en Microsoft eksamen. 1 dags SA-voucher dækker én Microsoft eksamen (præ-fix AZ-, 70- og 74-). Du kan tilmelde dig til eksamen ved at kontakte Christina Forman, tlf. 7220 1608, e-mail cfo@teknologisk.dk.


Brug dine SA-vouchers inden de udløber

Dine SA-vouchers følger din Licens-/Software Assurance aftale fra Microsoft, og når aftalen udløber vil dine SA-vouchers være tabt. Du kan dog, senest dagen inden udløb af aftalen, aktivere dine SA-vouchere, da de så vil være gældende i yderligere 180 dage. Vi hjælper dig gerne med, hvordan du indløser jeres SA-vouchers og får optimalt udbytte og gratis uddannelse. Udløber din virksomheds aftale med Microsoft snart, så kan du med fordel tilmelde dig et af vores kurser med afholdelsesgaranti. Se kurser med afholdelsesgaranti


Virksomhedskurser med SA-vouchers

Du har også mulighed for at benytte SA-vouchers som hel eller delvis betaling på et firmakursus i et Microsoft produkt. Kurset skal blot følge de krav, der er sat op til anvendelse af SA-vouchers.


Tilmelding med SA-vouchers

For at tilmelde dig et kursus med SA-vouchers, skal du blot foretage tilmeldingen til det ønskede kursus på vores hjemmeside og i kommentarfeltet angive vouchernummeret.