Microsoft Technology Associate (MTA) kurser

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

MTA

Microsoft Technology Associate (MTA) kurser

Microsoft MTA – det kan begynde her!
Tag dit første skridt mod en karriere inden for IT-infrastruktur, database design eller udvikling af software med en MTA certificering.

Microsoft har i mange år haft et stort certificeringsprogram inden for både udvikling, database og administration, som henvender sig helt fra begynder til masterniveau. Et af disse programmer er MTA (Microsoft Technology Associate) som er begynderniveauet. MTA henvender sig primært til dig som:

  • er ny inden for IT
  • mangler viden på et konkret område
  • er i gang med et jobskifte eller omskoling
  • gerne vil have bevis på dine kvalifikationer

MTA kan være første skridt på vejen til en MCSA certificering (Microsoft Certified Solution Associate) eller MCSD (Microsoft Certified Solution Developer). Alle MTA certificeringer består af en enkelt test inden for et konkret område, og når du har bestået denne, får du et certifikat som MCP (Microsoft Certified Professional) i det pågældende emne.

Vi udbyder kurser som leder mod en MTA certificering inden for følgende områder:

MTA IT Infrastructure Track

MTA Database Track

Et kursus er af 3 dages varighed – som oftest opdelt i moduler - så du har tid til at lære det nye og forberede dig, hvis du efterfølgende skal certificeres. Alle MTA kurserne kan afsluttes med en certificering. Certificeringen er ikke en del af kurset, men tilkøbes særskilt. Den koster kr. 1.000 ekskl. moms, hvis du har deltaget på et MTA kursus hos Teknologisk Institut.

Kursusmateriale og certificering er på engelsk, og undervisningen foregår på dansk.

Tidligere kunder siger:

Alt i alt en god oplevelse, Thomas (red. underviser) er fleksibel og forklarer levende og engageret. Man kunne altid have brugt mere tid, men det var en god balance.

Lars Podemann Sørensen, Aarhus Universitet

 

Underviseren kunne - efter min mening - ikke være bedre.

Svend Erik Justesen, Thy-Mors Energi A/S