Kurser

Microsoft Test Manager

Skal du være en del af et test-team, der anvender Microsofts Test Manager, er det her kurset, der hjælper dig i gang med værktøjet. Uagtet hvor mange udviklingsprojekter, du har været med i tidligere, vil dette kursus klæde dig godt på til at kunne deltage i et test-forløb.

Samspillet i tests mellem udvikler og tester er en væsentlig del af et udviklings-projekt og Microsofts test manager giver en platform, de to grupper kan anvende sammen og få et samarbejde til at fungere igennem. Kurset afholdes som en praktisk workshop, hvor vi i fællesskab tester et website og ser de muligheder Microsoft Test Manager giver.

Deltagerprofil

Kurset er for testere og udviklere, som gerne vil have overblik over de muligheder, som Microsoft Test Manager giver. Der kræves ingen udviklermæssig viden.
 

Indhold

Modul 1 Overblik over værktøjskassen
  • Vi kigger på hvad Test manager reelt er og kigger på Team Foundation Server/Visual Studio Team Services, som test manager er en naturlig del af. Hvordan modtages ønsker til ændringer hos udviklerne, og hvad er det for et forløb en fejl skal igennem, før den er implementeret i systemerne.
Modul 2 Opsætning af test cases
  • Test er hjørnestenen i test manager og beskriver det testeren reelt skal gøre. Vi gennemgår, hvor mange tests man bør have og hvilke steps, der skal være i dem, detaljeringsgraden og hvordan man går dem igennem
Modul 3 Analyse af testresultatet
  • Er vi klar til at sætte software live eller ej? VSTS har en bunke værktøjer, der kan hjælpe med at analysere resultaterne
Modul 4 Håndtering af bugs
  • Hvordan håndterer man fejl i softwaren: Hvor skal det registreres, og hvordan sikrer man, at en udvikler ved præcis, hvad han skal gøre ved det.

Underviser

Peter Munch - underviser
Peter Munch er en erfaren instruktør inden for Software udvikling (.Net), SharePoint, Azure, Office 365, Test Manager m.m. Han startede med at undervise i 2006 og er MCT (Microsoft Certified Trainer). Han er vild med at lave målrettede workshop. Han mener, at indlæring sker bedst ved at prøve de ting man gennemgå af. Peter arbejder også som konsulent og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på