Kurser

2 dages kursus

Microsoft Test Manager

13. - 14. januar 2022 Taastrup
3. - 4. marts 2022 Aarhus
9. - 10. maj 2022 Taastrup
12. - 13. september 2022 Taastrup
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90175 A

Skal du være en del af et test-team, der anvender Microsofts Test Manager, er det her kurset, der hjælper dig i gang med værktøjet. Uagtet hvor mange udviklingsprojekter, du har været med i tidligere, vil dette kursus klæde dig godt på til at kunne deltage i et test-forløb.

Samspillet i tests mellem udvikler og tester er en væsentlig del af et udviklings-projekt og Microsofts test manager giver en platform, de to grupper kan anvende sammen og få et samarbejde til at fungere igennem. Kurset afholdes som en praktisk workshop, hvor vi i fællesskab tester et website og ser de muligheder Microsoft Test Manager giver.

Deltagerprofil

Kurset er for testere og udviklere, som gerne vil have overblik over de muligheder, som Microsoft Test Manager giver. Der kræves ingen udviklermæssig viden.

Indhold

Modul 1 Overblik over værktøjskassen
  • Vi kigger på hvad Test manager reelt er og kigger på Team Foundation Server/Visual Studio Team Services, som test manager er en naturlig del af. Hvordan modtages ønsker til ændringer hos udviklerne, og hvad er det for et forløb en fejl skal igennem, før den er implementeret i systemerne.
Modul 2 Opsætning af test cases
  • Test er hjørnestenen i test manager og beskriver det testeren reelt skal gøre. Vi gennemgår, hvor mange tests man bør have og hvilke steps, der skal være i dem, detaljeringsgraden og hvordan man går dem igennem
Modul 3 Analyse af testresultatet
  • Er vi klar til at sætte software live eller ej? VSTS har en bunke værktøjer, der kan hjælpe med at analysere resultaterne
Modul 4 Håndtering af bugs
  • Hvordan håndterer man fejl i softwaren: Hvor skal det registreres, og hvordan sikrer man, at en udvikler ved præcis, hvad han skal gøre ved det.
23532
Underviser

Peter Munch Nielsen

Peter er en erfaren instruktør inden for Software udvikling (.Net), SharePoint, Azure, Office 365, Test Manager m.m. Han startede med at undervise i 2006 og er MCT (Microsoft Certified Trainer). Han er vild med at lave målrettede workshop. Han mener, at indlæring sker bedst ved at prøve de ting man gennemgå af. Peter arbejder også som konsulent og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Vælg dato

Taastrup
13. - 14. januar 2022
Aarhus
3. - 4. marts 2022
Taastrup
9. - 10. maj 2022
Taastrup
12. - 13. september 2022
Aarhus
17. - 18. november 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk