MOC On-Demand

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

36722 - GIF

MOC On-Demand

Microsoft udfaser MOC On-Demand
Microsoft har valgt at udfase alle MOC On-Demand kurser fra deres kursusprogram pr. 30. juni 2020. Efter denne dato vil det ikke længere være muligt at bestille kurserne.

For priser og tilmelding se det enkelte MOC On-Demand kursus:


Azure Administrator


Business Intelligence (BI)

C#

Exchange Server

Office 365

Powershell

SharePoint Server

Skype for Business Server

SQL Server

System Center

Webudvikling - Klient

Webudvikling - Server

Windows 10

Windows Server 2012

Windows Server 2016

 

Brugere der lærer

Vil du deltage på et Microsoft Official Curriculum (MOC) kursus, kan det foregå online fra din egen PC som selvstudie via MOC On-Demand konceptet.

MOC On-Demand er et alternativ til de traditionelle tilstedeværelseskurser, hvor du modtager undervisning på et af vores kursussteder typisk af 5 dages varighed, som hos os er modulopdelt.

Med MOC On-Demand får du et online kursus bestående af videoer i høj kvalitet, præsentationer, det officielle kursusmateriale, live hands-on med Microsoft Labs Online og videnstjek, så du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer i Microsoft teknologier på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Når du har købt adgang til MOC On-Demand, har du 90 dage til at fuldføre kurset.

Kurset er modulopdelt, så det er op til dig, om du vil tage hele kurset på en gang eller et modul ad gangen. Du kan tage dit kursus på kontoret, hjemme eller på farten.

Indholdet er lavet af de mennesker, der har skrevet softwaren. Kurset er baseret på det samme officielle kursusmateriale, som bruges i vores tilstedeværelsesundervisning, og i videoerne møder du engagerende eksperter håndplukket af Microsoft.

Live hands-on labs
I modsætning til andre online kurser, hvor der tilbyder labs, vil du med MOC On-Demand få et levende, real-time miljø til hands-on træningen.

Videnstjek i slutningen af hvert kursus, giver dig mulighed for at teste dit niveau, og om du er klar til at gå videre.

Kurserne kan betales med Microsoft SoftwareAssurance Vouchere.


Virtuelle kurser
På Teknologisk Institut udbyder vi også virtuelle kurser inden for flere forskellige områder. Læs mere om vores virtuelle kurser.