Mogens Fog

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Mogens Fog

Underviser Mogens FogMogens Fog er cand.scient. fra SDU og har suppleret med uddannelser fra A.P. Møller-Mærsks Talent College og Saïd Business School. Mogens har en fortid i Mærsk og People & Performance, før han blev direktør i Center for Ledelse (CfL).

I dag er Mogens partner i en konsulentvirksomhed, hvor han primært rådgiver kunderne omkring strategiudvikling og -eksekvering, leder- og talentudvikling,

Mogens har stor erfaring med at undervise og al hans undervisning er bygget på velfunderede ledelsesteorier, som han med humor og lethed omsætter, så det giver mening i hverdagen som leder. Mogens er certificeret i JTI, DiSC, Hogan, Leadership Assesment, samt flere andre autorisationer.

På Teknologisk Institut underviser Mogens på følgende kurser: 

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Mogens Fog, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.

Se øvrige udvalgte undervisere på Teknologisk Institut