Kurser

Motivation - nøglen til større arbejdsglæde og succes

Alle mennesker kan motiveres. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke, at kende til de mest effektive redskaber til motivation. På den måde kommer teams og enkelte personer til at fungere bedre, og stemningen på arbejdspladsen bliver styrket.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 9 besvarelser

Knæk motivationskoden

I dag er det ikke længere nok, at være en kompetent medarbejder eller leder, det kræver, at hver enkelt medarbejder leverer en engageret indsats. Men hvordan motiverer du bedst dine medarbejdere? Og hvad gør du hvis en enkelt person skaber en dårlig stemning i et team? Få nøglen til at få alle med på ”A holdet” og knæk motivationskoden.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der er leder eller fungerer i rollen som uformel leder. Kurset er oplagt for dig, der har ansvaret for at få andre til at præstere enkeltvis og sammen i et team. Mangler du redskaber og inspiration til, hvordan du som leder bidrager til at få dine kolleger eller medarbejdere til at vokse på jobbet, er dette kursus et must.

Udbytte

 • Bedre resultater med motiverede medarbejdere
 • Redskaber til at løfte medarbejdere til deres fulde potentiale
 • Kom bagom psykologien i mennesker i forhold til motivation
 • Nyeste viden om motivation, og hvad der virker
 • Konkrete værktøjer til at løfte den enkelte medarbejder
 • Gå fra negativ medarbejder til engageret kollega – sådan gør du
 • Få engagerede teams

Indhold

 • Personprofiler og hvordan de hver især bliver motiveret
 • Redskaber til at højne engagementet
 • Hvorfor nogen medarbejdere bliver negative, og hvordan du undgår at belønne dem
 • Få den nyeste forskning bag motivation
 • Hjernens spilleregler og hvorfor de er afgørende at kende til når du skal motivere andre
 • Sådan får du alle med på ”A holdet”

Form

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og erfaringer. Der veksles mellem teori, gruppeøvelser og personlig feedback. Der bliver taget udgangspunkt i egne udfordringer for at sikre det optimale udbytte i forhold til din organisatoriske virkelighed. Kurset forudsætter aktiv deltagelse.

Underviser

Sagar

Sagar Constantin, er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Se vores store udvalg af kurser i ledelsesværktøjer

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på