Motivér den digitale generation og få stort innovativt udbytte

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få tips til hvordan du motiverer den digitale generation

Motivér den digitale generation og få stort innovativt udbytte

3 min.

De unge medarbejdere i 20’erne (den såkaldte digitale generation) vælter ind på arbejdsmarkedet. Men hvad har det af betydning for dig og din organisation?

Flere og flere virksomheder bruger store summer på at lære den bedst uddannede del af den digitale generation at kende. De adskiller sig nemlig markant, fra dem der sidder som chefer i dag. Læs med her og få 4 områder hvor den digitale generation adskiller sig fra den "ældre" generation:

1. Ting eksisterer kun, hvis det eksisterer digitalt

Det er ikke et signal om mangel på nærvær eller respekt, når de unge tjekker Facebook eller Twitter mens de taler sammen – men snarere det modsatte. Fælles for den digitale generation er, at de er opvokset med stor frihed i hjemmet, de kom til verden i en periode med en af de hurtigste teknologiske udviklinger vi har set, og så anerkender de kun, at tingene findes, hvis de eksisterer på en digital platform.

2. De er rustet til at arbejde meget hårdt, men på egne præmisser

Disse fælles betingelser har, ifølge en række amerikanske undersøgelser, resulteret i at de er rustet til at arbejde hårdt, meget hårdt, men på egne præmisser. De skal have frit løb, og de vil selv bestemme hvornår de møder på arbejde, og hvor de arbejder fra. Når virksomheder er optagede af at holde øje og kontrollere, så skræmmer det derfor de digitale unge væk.

3. Virksomhederne skal være mere tålmodige og give plads

Virksomhederne skal være mere tålmodige og give plads til kreativitet, frit løb og skæve idéer, for det er friheden til innovation, der tænder den digitale generation - innovation handler ikke kun om at opfinde noget nyt, men det er en måde at tænke og arbejde på.

4. Vær parat til at lede og motivere på en ny måde

Det er ikke kun de unge, der skal tilpasse sig arbejdspladsen – du skal også være parat til at lede og motivere på en ny måde, og det kræver ikke en ny ledelsesform, men de traditionelle ledelsesværktøjer skal i spil på en ny måde.


Vil du vide mere?

På kurset "De unge generationer på arbejde" bliver du klædt på til at lede morgendagens digitale medarbejdere, og du lærer, hvordan du som leder kan udnytte deres potentialer og skabe de rette rammer, så du undgår demotiverede medarbejdere og skaber grobund for innovative vidensarbejdere.