Kurser

Fremragende1 dags temadag 
Dag med foredrag og taler inden for samme tema

Novel Food temadag med Fødevarestyrelsen

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 91108 P
4,6
Fremragende
8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Udnyttelse af sidestrømme, nye forarbejdningsprocesser, import af nye spændende fødevarer fra tredje lande er alt sammen ting, der kan give udfordringer ift. novel food-reglerne.

Det øgede fokus på bæredygtig fødevareproduktion og grøn omstilling, afføder et behov for bedre udnyttelse af sidestrømme og restprodukter fra fødevareindustrien, som potentielt set kan være novel food. Samtidig sker der også en hastig udvikling indenfor oprensnings- og forarbejdningsprocesser, som også kan lede til novel food ingredienser. Dertil kommer, at det globale marked hele tiden bliver mindre og mindre forstået på den måde at import af fødevarer fra tredje lande bliver mere almindelig. Dette betyder potentielt, at man importerer en fødevare som er ”novel food”.

Fødevarestyrelsen vil på denne temadag give deltagerne en guidet tur rundt i novel food reglerne og en introduktion til EU’d digitale novel food-ansøgningsplatform. Deltagerne vil også få viden om, hvad den gode novel food-ansøgning skal indeholde fra novel food ekspert i EFSA fra Morten Poulsen fra DTU. Til sidst vil der være mulighed for rundvisning i fødevarelaboratorierne på Teknologisk Institut samt vores faciliteter til pilotproduktion af insekter.

Program

Anmeldelser af Novel Food temadag med Fødevarestyrelsen

4,6
 
Fremragende Baseret på 8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk