Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Nyt om fødevaresikkerhed og holdbarhed

Teknologisk Institut inviterer til en temadag, hvor fødevaresikkerhed og holdbarhed er i fokus.Kom, og hør nyt, om hvordan forarbejdningsprocesserne kan sikre mod patogene bakterier. Du får også indblik i, hvad Food Safety Culture er, og hvorfor en sund kultur kan være med til at øge fødevaresikkerheden.

Vi åbner dørene til vores fødevarelaboratorier, hvor du vil få en guidet rundvisning.

Reserver dagen, og tilmeld dig allerede nu -SIDSTE FRIST 24. JANUAR

PROGRAM

09.00 Ankomst og registrering - Kaffe og morgenmad

09.30 Velkomst og praktiske informationer v/ Anette Granly Koch og Inger Olesen

09.40 Food Safety Culture – hvorfor og hvad er det? v/ Lone Sass Mortensen

10.30 Fremtidens objektive rengøringskontrol v/ Claus Borggaard

10.50 Pause med forfriskninger

11.00 Bæredygtig varmebehandling – hurtig, energirigtig og sikker v/ Lise Nersting

11.20 Sous vide dine fødevarer, det er bæredygtigt og foreneligt med høj fødevaresikkerhed v/ Tomas Jacobsen

11.45 Fejl i mærkningen kan være både dyrt og farligt v/ Inger Olesen

12.15 Frokost, networking og rundvisning i fødevarelaboratorierne

14.00 Holdbarhed – sådan påvirkes den af kemiske, mikrobiologiske og sensoriske forhold v/ Anna Kirsten Sørensen, Anne-Mette Frost og Anette Granly Koch

15.00 Pause med kaffe og kage

15.10 Virus og protozoer i fødevarer – er der noget, vi har glemt? v/ Nanna Bygvraa Svenningsen

15.25 Nye metoder til hurtig identifikation af mikrobielle årsager til fordærv af fødevarer v/ Steffen Lynge Jørgensen

15.50 Opsamling og afsluttende bemærkninger v/ Anette Granly Koch og Inger Olesen

16.00 Tak for i dag

Alle indlægsholdere er fra Teknologisk Institut

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på