Omstillingsparathed i arbejdslivet

Mette  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 22.

Topbillede til LP

Omstillingsparathed i arbejdslivet

Verden er under konstant forandring, hvilket gør, at arbejdslivet også ændrer sig

Da det særligt er teknologi som ændrer arbejdslivet, kræver det omstillingsparathed og kompetenceudvikling hos medarbejderen. Læs endnu mere i rapporterne, som du kan hente længere nede. 

Teknologien kommer til med stor hast, som f.eks. kunstig intelligens, robotteknologi, datateknologi osv., og det anvendes i nogen eller større grad på største delen af alle danske arbejdspladser. 

Der er derfor behov for både ny viden og kompetenceudvikling, da 20-50% af danske uddannelses interesserede forventer, at deres arbejdsopgaver forandres i de kommende år, viser data i rapporterne fra Teknologisk Institut, 2020. 

Data stammer fra en undersøgelse, der er udført på baggrund af danskere, der har udtryk interesse for uddannelse på Teknologisk Institut. Undersøgelsen består af svar fra 3.406 respondenter, der er gennemført i perioden 28. januar til 24. februar 2020. 

  • Rapport 1: 'Teknologi ændrer arbejdslivet - kan I følge med?' - Teknologisk Institut, 2020

Info

 

  • Rapport 2: 'Fremtidens kompetencekrav' - Teknologisk Institut, 2020

 

e31

Kontakt
Mette Nielsen
Konsulent
Teknologisk Institut
+45 72 20 10 90
meni@teknologisk.dk