Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Asana

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.499
ekskl. moms
Nr. 90666 P

Denne kursuspakke indeholder kurser inden for Asana. Bliv introduceret til Asana der hjælper med til at styre projekter, opgaver og målsætninger. På kurset får du overblik over de forskellige funktioner i programmet, så du kan benytte værktøjet optimalt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med Asana til web og få dækket dine professionelle behov

Lær at oprette og styre dine projekter ved brug af Asana. Et værktøj som giver dig mulighed for at få succes i dine projekter. Du vil få en grundig gennemgang af værktøjet, og lære alt fra oprettelse af projekter, til at oprette og ændre rapporter samt bruge kommunikationsværktøjet som er en vigtig del af Asana. Du vil på kurset lære at bruge værktøjet så du får det maksimale ud af mulighederne.

Som team eller projektleder bliver du nødt til at holde styr på de opgaver og aktiviteter, du styrer for at sikre, at målene nås og arbejdet leveres til tiden. Lær hvordan du kører rapporter for at sikre, at projekter kører smurt.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Asana og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Lær hvor du opsætter og benytter de vigtigste funktioner i Asana
  • Bliv klædt på til at arbejde med Asana
  • Opnå større succes ved brug af Asana i dine projekter
  • Lær at oprette og styre dine projekter

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Indhold

Asana Web: Signing in & Setting up a Team
  • Asana giver dig mulighed for at oprette teams, der bringer folk sammen for at samarbejde om projekter. Find ud af, hvordan du logger ind på Asana, opretter og slutter dig til teams, og administrerer medlemmerne af et team, som du leder.
Asana Web: Using the Conversation Tools
  • Samtaleværktøjerne i Asana er fremragende til at diskutere projekter, brainstorme ideer og holde dine teammedlemmer inde i loopet. Udforsk samtale værktøjet.
Asana Web: Creating & Managing Projects
  • Projekter bruges i Asana til at organisere de opgaver, der er nødvendige for at nå din organisations mål, gennemføre et initiativ og styre arbejdsgange. Lær, hvordan du opretter og administrerer projekter.
Asana Web: Finding & Sharing Items
  • At få de filer du har brug for i Asana og dele dem med dit team, er nøglen til at levere dit projekt med succes. Når dine centrale aktiver er på plads, bliver du nødt til at vide, hvordan du finder dem. Lær, hvordan du finder og deler filer.
Asana Web: Running Reports & Configuring Projects
  • Som team eller projektleder bliver du nødt til at holde styr på de opgaver og aktiviteter, du styrer for at sikre, at målene nås og arbejdet leveres til tiden. Lær hvordan du kører rapporter for at sikre, at projekter kører smurt.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 5 kurser og kan gennemføres på ca. 3 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk