Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: AWS Certified SysOps Administrator - Associate

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  8.999
ekskl. moms
Nr. 90603 P

På dette kursus bliver du præsenteret for Amazon Web Services. Du lærer blandt andet om Cloud Service Management, Database Services, Storage Services og Security og IAM Services. Desuden opnår du viden om de mest grundlæggende og essentielle services inden for Amazon Web Services. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Online kursus

Bliv introduceret til Amazon Web Services og Solution Architect

Få en bred viden om de mange muligheder Amazon Web Services tilbyder og lær blandt andet om AWS Primer, AWS Storage Solutions og optimering af Storage, behandling af databaser og Virtual Private Cloud. Kursuspakken tilbyder både en grundig introduktion til Amazon Web Services og en dybdegående gennemgang af forskellige services samt opbygningen af forskellige løsninger.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der ønsker at blive certificeret Amazon Web Services SysOps Administrator og Developer, samt Amazon Web Services Solution Architect (Associate).

Udbytte

  • Bliv introduceret til behandling af Cloud Service
  • Få viden om Application Infrastruktur
  • Lær at monitorere Amazon Web Service Environment
  • Udforsk fordelene ved Auto Scaling
  • Få udviklet dine kompetencer inden for Cloud arkitektur

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

AWS Certified SysOps Administrator – Associate
  • Dette kursus giver dig både en introduktion til de basale funktioner, men klæder dig også på til at arbejde med de forskellige services i Amazon Web.
AWS Certified Developer - Associate
  • Dette kursus inkluderer bl.a. Service Integration, Code Management, Application Development, Infrastructure Security m.m.
Amazon Web Services Solution Architect - Associate 2018
  • Du lærer, hvordan du effektivt arbejder med Amazon Web Services og herunder, hvordan du bygger og administrerer disse services.
 

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 33 kurser og tager ca. 30 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Få svar på de mest stillede spørgsmål om online kurser.

Læs mere