Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Development Skills for Alexa

Kurset introducerer dig for Alexa og styrker dine udviklerkompetencer inden for Alexa. Alexa kan fungere som en digital assistent og er i stigende grad blevet mere populær. Med denne kursuspakke får du netop styrket dine udvikler skills inden for Alexa og de forskellige områder. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med Alexa og dets muligheder

Alexa er en digital assistent som kan hjælpe med mange forskellige ting. Med denne kursuspakke får du en gennemgang af hvad Alexa er, hvordan det bruges og de muligheder, der findes i Alexa.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Alexa, dens muligheder og de vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Lær om arkitekturen bag Alexa samt hvordan det implementeres
  • Få indblik i, hvordan Alexa bruges sammen med Java, Node.sj og SDK
  • Lær at bruge Amazon Voice Service
  • Få indblik i, hvordan du administrerer og forenkler planlægningsopgaver
 

Indhold i kursuspakken

Devolpment Skills for Alexa: Alexa Architecture and Components
  • Du lærer at identificere de forskellige muligheder i Alexa og bliver fortrolig med de vigtigste funktioner samt omfanget af Alexa Skills Kit. Du får desuden en demonstration af de trin, der bruges i oprettelsen af en Amazon Developer-konto til kompetenceudvikling.
Devolpment Skills for Alexa: Skill Development Using Alexa Components
  • Du får indblik i, hvordan du kan oprette nye færdigheder ved hjælp af de funktioner, der er leveret af Alexa Skills Developer Console. Du vil derudover lære at arbejde med de forskellige testmetoder, som kan bruges til at teste Alexa Skills samt logge ind på Alexa Skills Developer Console og oprette og teste en Flash Briefing Skill.
Devolpment Skills for Alexa: Working with ASK API Using Node.js and Java
  • Du får indblik i de forskellige tilgange til at bruge Java SDK API til at arbejde med Alexa Skill. Du får værktøjer til, hvordan du udvikler Alexa Skills og implementerer anmodninger ved hjælp af Java. Du vil desuden blive introduceret til, hvordan du udvikler Alexa Skills ved hjælp af Node.js, hvordan du sætter Java SDK op til at udvikle nye færdigheder, hvordan du opretter færdigheder ved hjælp af Node.js ASK CLI og hvordan du starter færdigheden i en editor.
Devolpment Skills for Alexa: Working with SSML and AVS
  • Du får gennemgået de mest anvendelige SSML-muligheder samt hvornår de bruges. Du lærer at identificeret de forskellige SDK-komponenter, der er tilgængelige til AVS og at illustrere deres implementering. Du får indblik i hvordan du lancerer en eksisterende færdighed, og hvordan du skriver SSML med fremhævning af og midlertidige pauser mellem tags.
Devolpment Skills for Alexa: Working with Smart Home and Business
  • Du lærer at konfigurere Smart Home-punkter og illustrere tilgange til testfærdigheder. Du får værktøjer til at identificere de væsentligste tilgange til styring af færdigheder ved hjælp af Alexa for Business og du får en beskrivelse af den best practice, der skal følges, når du administrerer Alexa.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 5 kurser og kan gennemføres på ca. 5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: