Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Ethics & Code of Conduct

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.499
ekskl. moms
Nr. 90902 P

Organisationer er præget af mange etiske overvejelser, men det kan være svært at overskue, hvordan man som medarbejder skal forholde sig i disse situationer. Med denne kursuspakke bliver du klædt på til at tage beslutninger ud fra etiske grundlag, og være med til at styrke integriteten på din arbejdsplads. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Etik og integritet

Integritet og etik betyder meget for en organisation. Både, hvordan de fremstår udadtil og blandt medarbejdere i organisationen. Med denne kursuspakke bliver du introduceret til de underliggende koncepter, og bliver i stand til at kunne styrke integriteten og etikken i din organisation.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der ønsker at kunne træffe etiske beslutninger og styrke integriteten på din arbejdsplads.

Udbytte

  • Lær, hvordan du kan udnytte din organisations etiske regelsæt bedst muligt – blandt andet til grundlag for etisk beslutningstagen
  • Få styr på, hvordan du som medarbejder kan være med til at forebygge misbrug og bedrageri på arbejdspladsen
  • Bliv introduceret til konceptet finansiel integritet, og hvordan denne styrkes
  • Lær at styrke din egen og organisationens integritet gennem etiske beslutningsgrundlag

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Code of Conduct Awareness
  • Få styr på brugen af og fordelene ved en organisations etiske regelsæt. Du lærer bl.a., hvordan det etiske regelsæt kan benyttes i dilemmaer, som kan opstå i professionelle miljøer.
Financial Integrity
  • Lær om de typiske former for finansielt bedrageri, risikoindikatorer på bedrageri og vigtigheden af at rapportere mistænkelig aktivitet og opførsel.
Integrity in the Workplace
  • Få styr på de forskellige aspekter af virksomhedsetik. Du lærer bl.a. om forskellige former for professional integritet, og hvordan både medarbejdere og virksomheder kan forbedre deres integritet.
Preventing Fraud and Abuse
  • Få en introduktion til de forskellige koncepter inden for bedrageri og misbrug. Lær, hvad forskellen er på disse, og hvad du som medarbejder kan gøre for at undgå bedrageri og misbrug på din arbejdsplads.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk