Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Exploring The Future - VR, AI og Machine Learning

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  8.499
ekskl. moms
Nr. 90203 P

Få en forståelse for de teknologiske fremskridt, der er sket inden for kunstig intelligens, machine learning og virtual reality, og hvordan du kan udnytte disse teknologier i dit arbejdsliv. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Denne kursuspakke dækker de væsentligste aspekter af kunstig intelligens (AI), Machine Learning og Virtual Reality (VR). Du vil blandt andet lære at genkende forskellige former for kunstig intelligens, teknikker til at opbygge kunstigt intelligente systemer, samt at fejlfinde diverse problemer som kunstig intelligens og Machine Learning processer kan støde på. Derudover vil du få en introduktion til Virtual Reality, hvordan man designer Virtual Reality apps i Unity, GoogleVR og Unreal, samt hvilke problematikker man kan støde på i forbindelse med udviklingen af applikationer.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig primært til softwareudviklere- og ingeniører og andre IT-professionelle, som er interesseret i, hvordan kunstig intelligens og Machine Learning har påvirket - og vil påvirke -området.
 
Alle med interesse for AI, Machine Learning og VR kan også have gavn af kurset.

Indhold

Exploring Virtual Reality
  • Bliv introduceret til Virtual Reality (VR) og VR-miljøet. Du lærer at skabe VR-apps med Unity, lærer om interface i VR, GoogleVR og Unreal.
Exploring Artificial Intelligence
  • Lær om Artificial Intelligence (AI) og de forskellige læringsprocesser du bør kende til. Du bliver bl.a. introduceret til de forskellige problemer der måtte opstå og hvordan du håndterer disse problemer.
Exploring Machine Learning
  • Bliv introduceret til Machine Learning (ML) og lær bl.a. om de forskellige læringsmodeller. Du bliver bl.a. introduceret til begreber som Neural Networks, Unsupervised Learning og Supervised Learning.

 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 21 kurser og kan gennemføres på ca. 15 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kursus til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

5 ting du bør vide om Machine Learning

På baggrund af algoritmer kan computeren nu lære at identificere mønstrer i data, for derefter at lave forudsigelser ud fra disse data. Bliv klogere på Machine Learn...

Læs mere
 

Hvad kan Machine Learning? Og hvordan kan du anvende det?

Machine Learning er et felt inden for datalogi, hvor der arbejdes med at gøre computere i stand til at ”lære” og progressivt forbedre deres læring og res...

Læs mere