Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Google Docs

Få en grundig introduktion til Google Docs og dets mange muligheder, så du kan blive fortrolig med programmet og de tilhørende værktøjer. Med denne kursuspakke lærer du blandt andet at oprette, redigere og administrere dokumenter. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

online kurser

Få styr på Google Docs

Google Docs er et effektivt stykke software, der tillader at du og dine kolleger kan arbejde samtidigt i samme dokument. Docs har samme layout som Microsoft Word, og programmet kan både benyttes til gruppeprojekter og individuelle opgaver. Programmet kan bruges til organisering af dokumenter og er ideelt til brainstorming og projekter.

 
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Google Docs og dets vigtigste værktøjer.

 
 

Udbytte

 • Kom godt i gang med Google Docs
 • Lær de vigtigste funktioner og værktøjer i programmet
 • Lær at oprette, redigere og administrere dokumenter i Google Docs
 

Indhold i kursuspakken

Google Docs: Getting Started
 • Google Docs er en webbaseret word-platform. Bliv introduceret til platformen, udforsk interfacet, naviger i dokumenter og meget mere.
Google Docs: Editing Documents
 • Google Docs inkluderer mange værktøjer og features, der kan hjælpe dig med at arbejde med dokumenter. Udforsk bl.a. forskellige måder at manipulere tekst i dokumenter.
Google Docs: Using Table Tools
 • En effektiv måde at præsentere data i Google Docs er via. en tabel. Lær hvordan du arbejder effektivt med tabeller i Google Docs.
Google Docs: Creating Graphics & Diagrams
 • Lær hvordan diagrammer og grafiske illustrationer kan være med til at præsentere din information professionelt i Google Docs.
Google Docs: Shaping & Formatting Documents
 • Du kan gøre dine dokumenter lettere at læse ved at ændre på layoutet. Lær at formatere dokumenter efter dine behov i Google Docs.
Google Docs: Illustrating Documents
 • For at understrege din pointe kan billeder nogle gange være en stor hjælp. Lær hvordan du arbejder med billeder og illustrationer i Google Docs.
Google Docs: Creating, Opening & Saving Documents
 • Udforsk hvordan du bedst arbejder med dokumenter i Google Docs. Lær at oprette, åbne, ændre, gemme dokumenter og bliv introduceret til de vigtigste værktøjer.
Google Docs: Formatting Documents
 • Udforsk hvordan du kan forbedre dine dokumenter ved hjælp af bl.a. farver, skrifttyper, titelformer, spalter og bulletpoints.
Google Docs: Sharing & Collaboration Tools
 • Fordelen ved Google Docs er, at I kan være flere til at samarbejde i ét dokument på samme tid. Lær hvordan Google Docs bedst udnyttes til professionelt samarbejde
 

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 9 kurser og tager ca. 6 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på