Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Google Hangouts

Dette kursus introducerer dig til kommunikationsværktøjet Google Hangouts og dets vigtigste funktioner. Du får både en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte Google Hangouts bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med Google Hangouts

Google Hangouts er et effektivt værktøj til kommunikation på tværs, og til at holde kontakten ved lige. Programmet kan hjælpe din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere effektiv kommunikation, og med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte Hangouts bedst muligt i virksomhedssammenhæng.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Google Hangouts og dets vigtigste værktøjer.
 

Udbytte

  • Lær hvordan du anvender Hangouts som kommunikationsværktøj
  • Lær hvordan du opretter samtaler og kommunikerer på tværs
  • Bliv sikker i hvordan det fungerer til forskellige systemer
 

Indhold i kursuspakken

Google Hangouts for Web: Hangouts in Gmail
  • Med Google Hangouts kan du holde kontakten med dine kontakter via instant messaging samt tale- og videoopkald. Udforsk Google Hangouts i Gmail, og hvordan du kan deltage i chats og dele medier.
Google Hangouts on the Web
  • Med Google Hangouts kan du oprette forbindelse til andre og dele forskellige medier. Udforsk Google Hangouts, opret samtaler, deltag i gruppechats m.m.
Google Hangouts for Androids: Hangouts on Android
  • Få adgang til Google Hangouts via din Android-enhed. Oplev, hvordan du får adgang til og bruger Google Hangouts på Android, fra samtaler og videoopkald til organisering af kontakter.
Google Hangouts on iOS
  • Brug din iOS-enhed til at få adgang til Google Hangouts. Udforsk Google Hangouts på iOS, og find ud af, hvordan du opretter en samtale, deltager i en gruppechat, foretager et videoopkald m.m.
Google Hangouts Meet
  • Lær hvordan du kan bruge Hangouts til møder på nettet, afholde møder med iOS og med Android.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 7 kurser og kan gennemføres på ca. 3,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 ellerkurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: