Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Introduction to Ajax Development

Dette kursus introducerer dig til Ajax, der som begreb står for ”Asynchronous JavaScript and XML” eller sagt på en anden måde så er Ajax en webudviklingsteknik, der bruger mange webteknologier til at oprette asynkrone webapplikationer. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Lær om de nødvendige færdigheder inden for Ajax Development

Ajax er ikke en teknologi i sig selv, men snarere en gruppe teknologier. HTML og CSS kan bruges i kombination til at markere og style information. Websiden kan derefter ændres af JavaScript til dynamisk visning. Det indbyggede XMLHttpRequest-objekt bruges ofte til at udføre Ajax på websider, der giver websteder mulighed for at indlæse indhold på skærmen uden at opdatere siden. Ajax er ikke en ny teknologi eller andet sprog, men en sammensætning af eksisterende teknologier, der anvendes på nye måder.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der er systemudvikler, programmør eller lignende.

Udbytte

  • Lær om de grundlæggende elementer i Ajax
  • Du lærer om de forskellige teknologier, der anvendes i Ajax-applikationer
  • Lær hvordan du anvender Ajax-applikationer til at interagere med en servers eksterne data
  • Du lærer, hvordan du anvender Ajax til at oprette asynkrone webapplikationer
 

Indhold i kursuspakken

Introduction to Ajax Development: Ajax Basics
  • Ajax eller Asynchronous JavaScript og XML, er ikke kun en enkelt teknologi men en samling af teknologier, der gør det muligt for websider at sende serveranmodninger uden at skulle genindlæse siden. Dette kursus fører dig igennem Ajax' historie og vil detaljeret gennemgå hvordan det kan bruges til at hjælpe med udviklingen af dynamiske websteder. Begyndende med de grundlæggende elementer i Ajax, vil kurset undersøge JavaScripts rolle i Ajax-udvikling, herunder objekter, Dokument-Objekt-Modellen og begivenheder. Det vil også udforske de specifikke teknikker, der bruges af Ajax i webapplikationer, herunder XMLHttpRequest-objektet, skjulte rammer og dynamisk indlæsning af script.
Introduction to Ajax Development: Ajax API Essentials
  • Kurset vil udforske de forskellige teknologier, der anvendes i Ajax-applikationer. Kurset indledes med at undersøge den vigtige rolle, XML og CSS spiller i udviklingen af Ajax-applikationer, der interagerer med data sendt fra serveren. Du vil desuden lære om almindelige fejlfindingsproblemer, der kan opstå i Ajax-applikationer. Endelig vil vi undersøge, hvordan webtjenester og API'er kan arbejde sammen for at tilføje komplekse grader af funktionalitet til en applikation med minimal indsats.
Introduction to Ajax Development: Ajax Applications and Server Communication
  • Kurset undersøger de teknologier, der bruges til at aktivere Ajax-applikationer til at interagere med en servers eksterne data. Vi starter med den vigtige rolle, som ASP.NET, PHP, Java og Ajax spiller i udviklingen af Ajax-applikationer, og derefter undersøger vi, hvordan Ajax kan få adgang til og bruge eksterne data sendt fra forskellige kilder. Kurset går videre for at diskutere JavaScript Object Notation (JSON), og hvordan frameworks og biblioteker kan tilføje komplekse grader af funktionalitet til en applikation med minimal indsats.
Ajax: Requesting Data and Retrieving Responses
  • Ajax eller Asynchronous JavaScript og XML, er en samling af teknologier, der gør det muligt for websider at fremsætte serveranmodninger uden at skulle genindlæse siden. Du kan bruge Ajax til at oprette asynkrone webapplikationer, der giver en hurtigere, mere brugervenlig oplevelse. På dette kursus lærer du, hvordan du bruger XMLHTTPRequest-objektet til at sende dataanmodninger og hente data fra serveren i form af tekst-, XML- og JSON-svar.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 4 kurser og kan gennemføres på ca. 8 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: