Kurser

Nyt
365 dages online kursus

Online kursus: JIRA Fundamentals

JIRA er et værktøj, der kan sørge for at projektet holder sig på rette kurs. Projektledelsessoftwaren kan hjælpe med at illustrere fremskridt og problemer, og skabe overblik. Med denne kursuspakke får du helt styr på det essentielle ved JIRA, så du kan benytte programmet mest effektivt. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Udnyt JIRA bedst muligt

For at få det mest optimale ud af sin projektledelsessoftware, er det vigtigt at have et overblik over de vigtigste funktioner og værktøjer. Med denne kursuspakke bliver du introduceret til JIRA og de funktioner, som er relevante for netop dine projekter. JIRA er især effektiv inden for planlægning, tracking af arbejdsopgaver, udgivelse af projektet og gennemgående rapportering.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, som ønsker at tilegne sig et grundlæggende kendskab til JIRA. Du behøver derfor ikke nogen forudsætninger for at deltage på online kurset.

Udbytte

  • Lær om de vigtigste funktioner ved JIRA, som f.eks. dets boards og monitorering.
  • Få bl.a. styr på rapportering i projektledelsessoftwaren JIRA
  • Bliv introduceret til, hvordan du planlægger og arbejder med softwareprojekter
  • Lær, hvordan du opsætter og eksekverer på projekter i JIRA

Indhold:

JIRA Cloud: Creating & Setting Up Projects
  • Få styr på opsætningen af projekter. Kurset går i dybden med nogle af de mest essentielle features som f.eks. hvordan man giver adgang til projekter, der er skabt i JIRA.
JIRA Cloud: Configuring & Managing Boards
  • Lær, hvordan du navigerer Boards i JIRA. Med dette kursus får du bl.a. styr på, hvordan Boards håndteres og ledes.
JIRA Cloud: Planning & Working on a Software Project
  • Få styr på, hvordan du planlægger og arbejder med softwareprojekter med JIRA. Lær bl.a. at aktivere workflows og bruge burndown charts.
JIRA Cloud: Reporting in Jira Software
  • Lær om de forskellige former for rapportering med JIRA. Rapporterne kan bl.a. bruges til at illustrere fremskridt i projektet eller illustrere de problemer, der måtte forekomme.
Leveraging the JIRA Platform for Development Projects
  • Udforsk, hvordan du opsætter et JIRA-miljø. Du vil også få kendskab til bugs og generel projektledelse i programmet.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 5 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.
 

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
 

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk
 
 
 
Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på