Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Microsoft Office for Mac 2016

Lær at anvende Microsoft Office 2016 til Mac effektivt og bliv fortrolig med Office-pakkens programmer som Excel 2016, Outlook 2016, PowerPoint 2016 og Word 2016. Med denne kursuspakke får du overblik over programmernes vigtigste funktioner og de tilhørende værktøjer. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

 
 

online kurser

Bliv fortrolig med Microsoft Office for Mac 2016

Programmerne i Microsoft Office 2016 til Mac indeholder mange forskellige værktøjer og funktioner, og med denne kursuspakke bliver du introduceret til, hvordan du kan udnytte disse programmer til fulde. Der er forskel på, hvordan man arbejder med programmerne i Mac over for Windows, og kurserne giver dig en introduktion til de forskellige programmer, deres forskelligheder og går i dybden med deres funktioner.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Microsoft Office 2016 programmerne og deres vigtigste værktøjer, så du kan benytte programmerne effektivt på Mac.
 

Udbytte

  • Lær hvordan du kan benytte Microsoft Excel 2016 til at behandle data effektivt.
  • Bliv fortrolig med Outlook 2016’s mange værktøjer som f.eks. kalender og kontakter.
  • Bliv i stand til at skabe professionelle PowerPoint præsentationer, der fanger dit publikums opmærksomhed.
  • Lær hvordan du benytter Word 2016 til at udarbejde dokumenter, som fremstår professionelle.
 

Indhold i kursuspakken

Microsoft Office for Mac 2016 - Excel
  • Bliv introduceret til Excel 2016 og hvordan du kan bruge programmet til at arbejde med data og illustrere disse data. Kurset giver også et overblik over de vigtigste værktøjer.
Microsoft Office for Mac 2016 - OneNote
  • Lær hvordan Microsoft OneNote fungerer som et effektivt noteværktøj, og med dette kursus får du en grundig introduktion til programmet.
Microsoft Office for Mac 2016 – Outlook
  • Få en grundig introduktion til Outlook 2016 og programmets mange funktioner. Outlook er meget mere end bare en mailboks og kan bl.a. bruges som kalenderværktøj.
Microsoft Office for Mac 2016 - PowerPoint
  • Bliv introduceret til PowerPoint 2016 og programmets vigtigste værktøjer. Lær hvordan du skaber præsentationer ved hjælp af bl.a. grafik og multimedia.
Microsoft Office for Mac 2016 - Word
  • Bliv introduceret til de mange muligheder der er i Word 2016. Word kan bl.a. bruges til at skabe professionelle dokumenter og fremstille data på en overskuelig måde.
Microsoft Office 2016: Outlook Web App for iPad
  • Få styr på dine mails på din iPad med dette kursus. Kurset giver dig et grundigt overblik og en introduktion til de vigtigste værktøjer.
 
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 90 kurser og kan gennemføres på ca. 67 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på