Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Microsoft Teams

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.999
ekskl. moms
Nr. 90667 P

Dette kursus introducerer dig til Microsoft Teams og de funktioner, der er essentielle for bedre samarbejde og kommunikation ved at kombinere chat, videomøder og informationsdeling. Du får en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte Teams bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med Teams og styrk jeres samarbejde

Teams er et effektivt værktøj til at afholde virtuelle møder og til at have informationsdeling med dit team. Teams er optimalt til dem der gerne vil dele informationer online, og med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte Teams bedst muligt i virksomhedssammenhæng.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Teams og dets vigtigste værktøjer for at styrke jeres samarbejde.

Udbytte

  • Lær hvordan du opsætter og konfigurerer Teams
  • Bliv introduceret til de mødeværktøjer som Teams tilbyder
  • Få helt styr på hvordan Teams fungerer, så du kan benytte programmet effektivt og professionelt
  • Lær at dele informationer f.eks. filer, mapper eller at foretage lyd- eller videoopkald

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Microsoft Office 365 Teams: Sign-in and setup
  • Microsoft Teams er et chat-baseret arbejdsplatform der er designet til samarbejde i teams. Lær hvordan du kommer i gang med Teams, med alt fra hvordan du navigerer rundt, til hvordan du kan personliggøre indstillingerne. icrosoft Office 365 Teams: Sign-in and setup.
Microsoft Office 365 Teams: Conversation Tools
  • Samarbejd på tværs af teams, ved at bruge samtaler gennem Teams. Lær at bruge værktøjerne i Teams herunder beskeder, lister og samtaler.
Microsoft Office 365 Teams: Creating, finding, and sharing information
  • Ved at kunne dele informationer med dit team, kan det effektivisere arbejdsopgaver. Lær hvordan du finder bestemte beskeder, deler filer og mapper og opretter dokumenter.
Microsoft Office 365 Teams: Call and meeting tools
  • Brug Teams til at ringe til andre teammedlemmer, både ved lyd- og videoopkald, samt hvordan du deler, planlægger og indkalder møder.
Microsoft Office 365 Teams: Teams and channels
  • Lær hvordan du skaber teams og kanaler, laver indstillinger for dit team og hvordan du bestyrer andre medlemmer, samt hvordan du tilføjer nye.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 5 kurser og kan gennemføres på ca. 3,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Microsoft Teams", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk