Kurser

1 dags virtuelt kursus

Online kursus om ændringerne i den nye mærkningsvejledning

10. marts 2022 Virtuelt kursus
9. juni 2022 Virtuelt kursus
DKK  1.800
ekskl. moms
Nr. 90875 P

Bliv opdateret på forårets nye mærkningsvejledning.

Ny vejledning betyder nyheder og ændringer

Når Fødevarestyrelsen udsender den nye mærkningsvejledning i løbet af foråret, står Teknologisk Instituts mærkningsteam klar til at fortælle de mærkningsansvarlige i fødevareindustrien, om de væsentligste ændringer og nyheder. På dette kursus vil vi bl.a. komme ind på:
 
  • Holdbarhedsmærkning – ofte god efter
  • Oprindelse af honning
  • Retningslinjer for salg af lykkeposer
  • Nettoindhold
  • Afgørelser
  • Online markedsføring
  • Oprindelsesmærkning af den primære ingrediens
  • Grønne anprisninger
  • Opdateret QA-afsnit

Form

Kurset afholdes online via Teams med max. 15 deltagere. Der vil være mulighed for dialog med de andre deltagere, stille spørgsmål i løbet af kurset, dele skærm med mærkningseksempler osv.

Varighed

Kurset varer 3 timer inklusive tid til spørgsmål, debat og erfaringsudveksling.

 

Vælg dato

Virtuelt kursus
10. marts 2022
Virtuelt kursus
9. juni 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk