Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: OneDrive

Denne kursuspakke introducerer dig til OneDrive og de vigtigste funktioner. Lær at anvende OneDrive bedst muligt, bliv introduceret til programmets vigtigste funktioner og få styr på, hvordan du kan organisere dine filer professionelt, så du skaber bedre overblik. Kurset er på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med OneDrive og få dækket dine filbehov

OneDrive er et effektivt redskab til når du skal arbejde med eller dele filer online. OneDrive kan hjælpe din virksomhed til vidensdeling på optimal vis, og med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte OneDrive bedst muligt i virksomhedssammenhæng.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til OneDrive for Business 2017 og dets vigtigste værktøjer.
 

Udbytte

  • Lær hvordan du opsætter og kommer i gange med OneDrive
  • Bliv introduceret til hvordan du arbejder med filer online, både oprettelse, redigering og deling
  • Lær hvordan du organiserer dine OneDrive filer, så du får det bedst mulige overblik.
 

Indhold i kursuspakken

OneDrive for Business 2017: Signing in & Setting Up
  • OneDrive for Business, er en del af Microsofts Office 365 pakke og bruges til at gemme filer til at arbejde på eller dele. Udforsk, hvordan du kommer i gang med at bruge OneDrive for Business, herunder brugerfladen og tilgængelige værktøjer, og hvordan du tilpasser din konto.
OneDrive for Business 2017: Using the Storage Tools
  • En af de største fordele ved at bruge OneDrive for Business er at arbejde med filer online. Oplev hvordan du opretter, redigerer og importerer filer, synkroniserer filer på din computer og deler filer med andre brugere for at arbejde sammen online.
OneDrive for Business 2017: Organize Files
  • For at være produktiv skal du holde dine filer organiserede. Oplev, hvordan du sorterer og filtrerer filer, opretter, sletter og organiserer mapper i OneDrive for Business.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 ellerkurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: