Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: OneNote

Denne kursuspakke introducerer dig til OneNote og de funktioner, der er essentielle for at oprette og gemme noter digitalt. Du får en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte OneNote bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med OneNote og få dækket dine professionelle behov

OneNote er et effektivt værktøj som gør noter overskuelige, og giver rigtig mange muligheder for organisering. OneNote kan hjælpe din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem bedre noter med informationsdeling, og med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte OneNote til Windows 10 bedst muligt.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til OneNote og dets vigtigste notatværktøjer.
 

Udbytte

 • Lær hvordan du opsætter og konfigurerer OneNote
 • Bliv introduceret til de notesværktøjer som OneNote tilbyder
 • Få helt styr på hvordan OneNote fungerer, så du kan benytte programmet effektivt og professionelt
 • Lær at illustrere noter og strukturere dem
 • Lær at dele noterne op i overskuelige afsnit, og hvordan du deler noterne med andre
 • Lær hvordan du tilpasser OneNote efter dine behov og ønsker.
 

Indhold i kursuspakken

OneNote for Windows 10: Creating and Opening Notebooks
 • Få en grundig introduktion til hvordan OneNote virker, og lær hvordan det fungerer.
OneNote for Windows 10: Creating & Enhancing notes
 • Lær at tilpasse værktøjerne, så du opnår den optimale effekt med OneNote, og få styr på de forskellige formater, lister og specielle tegn.
OneNote for Windows 10: Illustrating Notes
 • Lær at illustrere noter, inklusiv at tilføje billeder, screenshots, tabeller, links, former, lyd og video til noterne.
OneNote for Windows 10: Organizing a note page
 • Lær at duplikere, flytte og tagge så du kan opnå en struktureret side, som er nem at danne sig et overblik over.
OneNote for Windows 10: Organizing & Managing notebooks
 • Lær hvordan du opdeler eller grupperer informationer i sektioner og sider, samt hvordan du sletter og laver backup af dine noter.
OneNote for Windows 10: Using Collaboration tools
 • Lær hvordan man kan dele hele eller blot sektioner af noterne, hvordan du gør dem tilgængelige, og hvordan du kan følge med i andres aktiviteter i noterne.
OneNote for Windows 10: Configuring OneNote
 • Lær hvordan du konfigurerer OneNote med dine personlige præferencer. Opdag hvordan du kan personliggøre brugerfladen, visninger og hvordan du kan administrere dine konti.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 7 kurser og kan gennemføres på ca. 3,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 ellerkurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"OneNote", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: