Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
365 dages online kursus

Online kursus: Optimizing Your Work/Life Balance Collection

Det er vigtigt at kunne balancere sit arbejde og sin fritid. Med denne kursuspakke lærer du bl.a. at forbedre din produktivitet. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i et år.

online kurserTools Værktøjer til at optimere din work/life balance

Stress produceres af vores egne følelser og reaktioner på eksterne begivenheder snarere end af begivenhederne i sig selv. Selvom du ikke altid vil være i stand til at kontrollere de ydre hændelser, der forsager stress kan du blive i stand til at styre dine reaktioner og din håndtering af dem. Stress i arbejdslivet er og bliver en konstant ved den moderne arbejdsgang, men der er strategier, som kan overvejes når der evalueres på, hvordan du bedst imødekommer og styrer arbejdsrelateret pres. Det kræver færdigheder inden for tidsstyring af balancere kravene, der kommer fra arbejdet og hjemmet. Det kræver specifikke evner til at få en sund work/life balance.

Deltagerprofil

Denne samling er rettet mod personer, der ønsker at afbalancere deres arbejde/privatliv.

Udbytte

 • Identificere de vigtigste elementer i en teknik til effektivt at afbalancere kravene i dit arbejdsliv med dit private liv

 • Anerkend eksempler på måder du kan forenkle dit liv på

 • Lær at håndtere en velafbalanceret arbejdsbyrde for at undgå stress på arbejdspladsen

Indhold

Achieve Productivity in Your Personal Life
 • A busy personal life has a direct correlation to your productivity level at your job. By getting control of your productivity at home, you can improve your productivity work too, making you better able to stick to schedules and meet deadlines by reducing the stress and distractions that come from trying to juggle home and work at the same time. In this course, you’ll learn how to prepare for trips, plan personal and household tasks, and become more organized as a parent. You’ll also explore tips for achieving an effective work/life balance and taking care of your personal health and well-being.
 


Tidsforbrug

Kursuskollektionen indeholder 1 kursus og kan gennemføres på ca. 0,5 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på