Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Outlook Office 365

Dette kursus introducerer dig til Outlook i Office 365 og giver dig overblik over de forskellige muligheder i programmet til håndtering af e-mails, opgaver, kontakter og kalender, så du bliver godt klædt på til at kunne arbejde i Outlook. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Få det fulde udbytte af funktionerne i Outlook Office 365 og få dækket dine arbejdsmæssige behov

Outlook Office 365 er et effektivt værktøj til at styre din mailkorrespondance, din kalender og dine opgaver. Programmet kan hjælpe din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere professionel og effektiv kommunikation. Med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte Outlook Office 365 bedst muligt i professionel sammenhæng.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til værktøjer og muligheder i Outlook Office 365 for Windows.
 

Udbytte

 • Lær hvordan du opsætter og tilpasser Outlook Office 365
 • Bliv klædt på til at bruge de værktøjer Outlook Office 365 tilbyder til at holde styr på mails, kalender og opgaver.
 • Få viden om hvordan Outlook fungerer og hvordan du udnytter programmets værktøjer og muligheder, så du kan bruge programmet effektivt og professionelt.

Indhold i kursuspakken

Outlook Office 365 (Windows): Setting Up
 • Lær hvordan du sætter Outlook Office 365 op, så du kan bruge programmet effektivt i professionelle sammenhænge, og så udseende og notifikationer understøtter dine arbejdsbehov bedst muligt.
Outlook Office 365 (Windows): Sending & Receiving Email
 • Lær hvordan du sender, modtager og svarer på forskellige e-mails. Du lærer at vedhæfte filer, sende Outlook-emner og indstiller og sender automatiske svar på e-mails.
Outlook Office 365 (Windows): Illustrating Email
 • En e-mail kan indeholde meget andet end tekst. Lær hvordan du illustrerer dine e-mails med billeder, links, WordArt- og SmartArt-grafik, diagrammer, figurer og tabeller.
Outlook Office 365 (Windows): Contact Tools
 • Lær at importere, eksportere og organisere dine kontakter. Du lærer at oprette og kategorisere dine grupper og at tilpasse dit adressekartotek.
Outlook Office 365 (Windows): Calendar Tools
 • Lær at bruge kalenderfunktionen i Outlook for Office 365 til at styre events, møder og aftaler, og lær hvordan du tilpasser din kalender. Du bliver fortrolig med at opretter møder og aftaler; tilføje, importere og eksportere kalendere og med at arbejde med opgaver i Outlook 2019.
Outlook Office 365 (Windows): Formatting Email Text
 • Udforsk de mange måder at formatere tekst på i Outlook 2019. Lær hvordan du effektivt formaterer tekst, arbejder med farver, opretter lister og organiserer dine formater og skabeloner.
Outlook Office 365 (Windows): Designing & Shaping Email
 • Udnyt de mange design- og skabelonværktøjer i Outlook Office 365, til at tilpasse dine e-mails dit overordnede design. Lær hvordan du oprette og skifter mellem dine e-mail-temaer og baggrunde. Lær at arbejde med signaturer og bruge skabeloner til at effektivisere dit arbejde.
Outlook Office 365 (Windows): Proofing Email
 • Lær hvordan du bruger Outlook Office 365’s værktøjer til at gennemse dine e-mails, så de bliver professionelle, fejlfri og tilgængelige for alle. Lær at tjekke for stave- og grammatikfejl, slå ord op, bruge synonymordbogen, oversætte, og tilpasse dine indstillinger for autokorrektur.
Outlook Office 365 (Windows): Tagging, Sorting & Filtering Email
 • Outlook Office 365 hjælper dig til at få overblik over dine e-mails og til at finde den e-mail du skal bruge enkelt og hurtigt. Lær hvordan du organiserer din indbakke med kategorier, farver, flag, filtrering og sortering.
Outlook Office 365 (Windows): Organizing Emails
 • Bliv mere effektiv med organisering af dine e-mails. Lær hvordan du bruger foldere, søger efter e-mails og behandler uønsket post.
Outlook Office 365 (Windows): Optimizing Workflows
 • Der er et væld af funktioner i Outlook Office 365 der kan optimere dine arbejdsmetoder. Lær hvordan du organiserer din indbakke ved at ændre mailkorrespondancer til mødeinvitationer og ved at anvende regler, genveje og uddelegeringsværktøjer.
Outlook Office 365: Configuring the Client
 • Lær at tilpasse Outlook Office 365 til dine professionelle behov. Bliv fortrolig med at tilføje flere konti; at bruge importer- og eksporter-funktionen og med at tilpasse din brugerflade, din værktøjslinje og dine genvejsfunktioner.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 12 kurser og kan gennemføres på ca. 10,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 ellerkurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Outlook 2016 med Office 365", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: