Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Perl Programming Essentials

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.999
ekskl. moms
Nr. 90200 P

Bliv grundigt introduceret til et fleksibelt og anvendeligt programmeringssprog med kursuspakken, der dækker de fundamentale komponenter i programmeringssproget Perl. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Med kursuskollektionen vil du blandt andet blive introduceret til, hvordan objektorienteret programmering fungerer med Perl. Programmeringssprog er designet til at interagerer med filer, databaser og webservere. Med kursuspakken vil du tilegne dig viden om de programmeringsteknikker, der er forbundet med Perl-moduler, filadgang, databaseinteraktioner og web scripting.

Gennem individuelle demonstrationer og de medfølgende kommentarer fra underviser bliver du med kursuskollektionen støttet i din forståelse af Perl og hjulpet til at videreudvikle dine programmeringsevner.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til applikationsudviklere og programmører, der overvejer Perl til brug ved udvikling af applikationer.

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Perl Language Essentials
  • This course covers the fundamental components of the Perl Language. The individual demonstrations and accompanying commentary will support your understanding of the Perl language, assist in developing your Perl programming skills, and act as a primer for the content of course #2.
Perl Programming Techniques
  • Continuing on from course #1, this course covers the fundamentals of Object-oriented programming support within Perl, and working with regular expressions.

 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 2 kurser kan gennemføres på ca. 4 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kursus til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk