Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: PostgreSQL

Med denne kursuspakke bliver du introduceret til de mest grundlæggende funktioner i PostgreSQL. Du får med denne kursuspakke en forståelse for de essentielle værktøjer inden for PostgreSQL, så du kan arbejde effektivt med platformen. Udover et grundlæggende overblik, får du også muligheden for at lære om mere tekniske detaljer som f.eks. kommandoer og sikkerheden. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

online kurser

Udforsk de mange fordele og muligheder som Postgre SQL tilbyder

Kurset præsenterer dig for arbejdet med SQL DML-kommandoer, beskrivelsen af og arbejdet med FOREIGN KEY - REFERENCES constraint og forbereder dig på arbejdet med backup og restoring af PostgreSQL objects.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med PostgreSQL og opnå en viden om dets mest grundlæggende og essentielle funktioner.
 

Udbytte

  • Få viden om PostgreSQL arkitektur
  • Kompetencer inden for oprettelse af data og schema objects
  • Lær at arbejde med forskellige varianter af constraints
  • Udforsk muligheder ved brug af clauses
  • Lær at beskrive og arbejde med object security
 

Indhold i kursuspakken

PostgreSQL Database Fundamentals Part #1
  • The course covers the downloading, installation and configuration of the PostgreSQL RDBMS.
PostgreSQL Database Fundamentals Part #2
  • This course details the SQL SELECT statement (command) and discusses PostgreSQL security.
 

 

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 2 kurser og kan gennemføres på ca. 6 timer

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på