Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Project Management Professional (PMP®)

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 72879 P

Få en grundig introduktion til projektledelse og de mange forskellige facetter, man som projektleder bør kunne håndtere. Kursuspakken kommer bl.a. ind på projektøkonomi, kommunikation samt håndtering af interessenter. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Bliv klædt på til arbejdet med projekter

Projektledelse er blevet et populært fagområde, der kan spare organisationen for både tid og penge. Med et kursus inden for projektledelse, kan du få kompetencerne til at håndtere de mange forskellige områder som projektleder.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til projektledelse og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Bliv introduceret til de grundlæggende elementer inden for projektledelse
 • Få værktøjerne til at håndtere og administrere projekter
 • Lær om projektøkonomi, ressource- og risikostyring ved forskellige projekter

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Indhold

Project Integration (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Lær, hvordan I kan integrere projekter i din organisation. Det bliver bl.a. gennemgået, hvordan projekter sættes i gang og håndteres mest effektivt.
Project Scope (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Få et kontrolleret overblik over dine projekter. For at få det fulde udbytte af dine projekter er det vigtigt at disse bl.a. struktureres.
Project Schedule (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • For at kunne skabe et overblik og overholde deadline, kan en projektplan være et vigtigt værktøj. Dette skal dog stadig udvikles og kontrolleres. Lær hvordan med dette kursus.
Project Cost (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Lær, hvordan du opretter et budget til dit projekt og hvordan du overholder dette projektbudget.
Project Quality (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Selvom projektet skal overholde budget pg deadline skal det færdige produkt være af høj kvalitet. Lær hvordan dit projekt kan være af høj kvalitet inden for de satte rammer.
Resource Management (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Der skal som oftest skaffes ressourcer til projekter og dette skal ligeledes planlægges. Bliv klædt på til at kunne administrere dette.
Communications (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Kommunikation er ekstra vigtigt i projektet, så det ikke stikker i alle retninger. Få styr på, hvordan du monitorerer og organiserer kommunikationen i projekter.
Project Risk (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Der er selvfølgelig risiko og trusler ved alle former for arbejde, men med effektive værktøjer kan du komme nogle af disse risici i forvejen.
Project Stakeholders (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Der kan være mange forskellige Stakeholders, der har interesse i projektet. Lær, hvordan du skal håndtere disse.
Project Management (PMBOK® Guide Sixth Edition)
 • Få de fundamentale værktøjer til at arbejde med projektledelse. Du får en grundig introduktion til faget.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 34 kurser og kan gennemføres på ca. 38 timer. (Se hvilke kurser, der indgår i kursuspakken i vedhæftede pdf).

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Certificering

Denne kursuspakke kan give dig kompetencer, der forbereder dig til at tage PMI® certiceringerne Project Management Professional (PMP®) & Certified Associate in Project Management (CAPM®). Eksamen bestilles og betales særskilt. Kurserne følger A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) – Fifth Edition, published by PMI®, Inc., 2013. Copyright and all rights reserved. Materiale fra denne fra denne publication er benyttet med tilladdelse fra PMI®. PMBOK, PMI, PMP, CAPM, and PMI-ACP are trademarks of the Project Management Institute, Inc.

Læs mere om it-certificering.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk