Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: SAP Business Suite

Med denne kursuspakke får du introduktion til SAP Business Suite 7, SAP Business One og SAP BusinessObjects. Du får både en introduktion til de forskellige områder, og kurserne går også i dybden med mere avancerede aspekter. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Introduktion

SAP softwareløsninger anvendes overordnet set til at forbedre virksomhedes forretningsprocesser bl.a. inden for økonomi, drift, logistik, salg og HR. Med denne kursussamling får du indblik i følgende tre løsninger: SAP Business Suite 7, SAP Business One og SAP BusinessObjects, og du får de nødvendige redskaber til at anvende løsningerne.

Deltagerprofil

Kursussamlingen henvender sig til alle som planlægger at bruge SAP Business Suite 7 eller SAP Business One til at udføre de grundlæggende funktioner, samt ledere og andre teammedarbejdere, der er ansvarlige for at udtrække og analysere data med SAP BusinessObjects.

Udbytte

 • Bliv fortrolig med SAP Business Suite 7 og lær de grundlæggende funktioner at kende
 • Bliv fortrolig med SAP Business One, til små og mellemstore virksomheder, og lær de grundlæggende funktioner at kende
 • Bliv fortrolig med SAP BusinessObject til at indsamle, analysere og visualisere store datamængder på tværs af organisationen
 

Indhold i kursuspakken

SAP Business Suite 7 for End Users: SAP Enterprise Resource Planning (ERP)
 • Bliv klogere på hvordan SAP’s ERP-system er bygget op. Du får indblik i, hvordan SAP ERP sættes op til at håndtere og automatisere processer indenfor bl.a. indtægts- og udgiftsdata, lønoversigter og HR.
SAP Business Suite 7 for End Users: SAP Customer Relationship Management (CRM)
 • Lær hvordan du benytter CRM-modulet i SAP Business Suite 7 til at samle og skabe overblik. Du får indblik i, hvordan modulet kan bruges til at skabe synergi mellem marketings-, salgs- og servicekampagner.
SAP Business Suite 7 for End Users: SAP Product Lifecycle Management
 • Bliv klædt på til at håndtere dine produktlivscyklusser med det integrerede PLM-løsning. Du lærer at bruge SAP PLM til at holde styr på de forskellige faser af dine produkters livscyklusser samt værktøjerne Document Management System, Material Master og Project System.
SAP Business Suite 7 for End Users: SAP Supply Chain Management
 • Få strømlinet din supply chain med det integrerede Supply Chain Management system, der kan automatisere beslutningsprocesser og give dig værdifuld viden om dine forsyningskæder. Du lærer at bruge systemet til at skabe et komplet overblik fra behovsplanlægning over produktion til levering.
SAP Business Suite 7 for End Users: SAP Supplier Relationship Management
 • Få indblik i dine leverandørrelationer med SAP SRM, der understøtter samarbejdsprojekter på tværs af din forsyningskæde. Bliv klogere på hvordan SRM-systemet kan give dig en strategisk indgangsvinkel til procurement i tæt samspil med de øvrige værktøjer i SAP Business Suite 7.
SAP Business One: Introduction for End Users
 • Få et velfunderet overblik over kernefunktionerne i SAP Business One og lær hvordan du sætter systemets mange funktioner og automatiserede processer i spil i virksomhedens dagligdag.
SAP BusinessObjects: Overview
 • Bliv introduceret til hvordan SAP BusinessObjects kan bruges til at skabe overblik i store mængder data fra forskellige steder i virksomheden. Du lærer en række af de centrale værktøjer at kende, så du er klædt godt på til at dykke videre ned i systemets mange funktioner.
SAP BusinessObjects: Crystal Reports
 • Bliv klogere på hvordan du benytter SAP’s standardiserede rapporteringsværktøj Crystal Reports til at udtrække og opsætte datarapporter i et lettilgængeligt format. Du lærer at navigere sikkert i hele værktøjets grænseflade samt hvilke funktioner, der skal benyttes for at trække relevant data ud.
SAP BusinessObjects: Web Intelligence
 • Få indblik i værktøjet Web Intelligence, der kan levere skræddersyede queries, analyse og datarapporter – helt uden krav om forudgående SQL-kendskab. Du lærer at bruge værktøjet til at skabe overskuelige datatabeller, dataforespørgsler og rapporter til analysebrug.
SAP BusinessObjects: Dashboards and Analytics
 • Lær hvordan du bruger SAP BusinessObjects’ Dashboard-funktion til at skabe intuitive visualiseringer af vigtige forretningsdata. Du lærer at opbygge og tilpasse visuelt informative dashboards og dataanalyser med værktøjerne InfoView, Xcelsius og Dashboard Builder.
SAP BusinessObjects: InfoView
 • Få en grundig introduktion til BusinessObjects webbaserede applikation InfoView, der er en online brugerflade, der kan bruges til at se og rette i rapporter og dokumenter fra andre BusinessObject-moduler uden softwarekrav.
SAP BusinessObjects: Business Intelligence
 • Bliv klogere på hvordan du kan bruge SAP Business Intelligence og de tilhørende værktøjer til mest effektivt at opsamle og udnytte de store datamængder i virksomheden. Du lærer at benytte Business Intelligences analytiske brugerflader, lægge en data warehousing-strategi og bliver grundigt introduceret til værktøjet Business Explorer.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 12 kurser og kan gennemføres på ca. 20,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: