Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Skype for Business 2016

Denne kursuspakke introducerer dig til Skype 2016 for Business og de funktioner, der er essentielle for det professionelle behov. Du får en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte Skype bedst muligt. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med Skype og få dækket dine professionelle behov

Skype for Business er et effektivt værktøj, til bl.a. afholdelse af møder og store telefonkonferencer, der både fungerer til intern og ekstern kommunikation. Skype for Business kan hjælpe din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere effektiv kommunikation og med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte Skype for Business bedst muligt i en virksomhedssammenhæng.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Skype 2016 og dets vigtigste værktøjer.
 

Udbytte

  • Lær hvordan du opsætter og konfigurerer Skype
  • Bliv introduceret til de mødeværktøjer som Skype tilbyder
  • Få helt styr på, hvordan Skype fungerer, så du kan benytte programmet effektivt og professionelt
 

Indhold i kursuspakken

Skype for Business 2016: Getting Started
  • Bliv introduceret til Skype og lær hvordan du effektivt opsætter programmet, så du kan bruge det i professionelle sammenhænge.
Skype for Business 2016: Chatting and Calling
  • Lær hvordan du deltager i samtaler, og hvordan du tilpasser dine indstillinger i Skype 2016.
Skype for Business 2016: Organizing and Hosting Meetings
  • Bliv klædt på til at kunne organisere dine egne møder i Skype med dette kursus. Du lærer bl.a. at organisere mødet gennem Outlook.
Skype for Business 2016: Meeting Tools
  • Lær hvordan du kan bruge de vigtigste mødeværktøjer i Skype som f.eks. deling af dokumenter, oprettelse af meningsmålinger og optagelse af møder.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 4 kurser og kan gennemføres på ca. 2,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på