Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Social Networking Tools

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  6.999
ekskl. moms
Nr. 90589 P

Med denne kursuspakke får du en grundlæggende introduktion til sociale medier og får viden om, hvordan du opretter og administrerer profiler på Youtube, LinkedIn, Instagram, Twitter og Pinterest. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Online kursus

Få styr på dine SoMe-kanaler

Mange virksomheder er nødt til at bruge de sociale medier for at følge med tidens krav. Med denne kursuspakke introduceres du til Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, LinkedIn, Buffer, Flickr og Youtube, og du lærer at oprette og administrere kontoer på de forskellige medier.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der er ny i arbejdet med sociale medier, og ønsker en grundlæggende introduktion til Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, LinkedIn og Youtube.

Udbytte

 • Lær hvordan du opsætter profiler på forskellige sociale medier
 • Bliv introduceret til de vigtigste funktioner og hvordan du administrerer en profil
 • Lær hvordan du benytter de sociale medier til at få flere følgere og hvordan du skaber større opmærksomhed omkring din virksomhed

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

YouTube for Web
 • Du bliver klædt på til at arbejde med YouTube. Du lærer bl.a., hvordan du finder videoer, administrerer kanaler og opretter videoer.
LinkedIn for Web
 • LinkedIn er blevet et effektivt værktøj for virksomheder, når det kommer til rekruttering og relationer. Dette kursus introducerer dig til platformen og de vigtigste værktøjer.
Tumblr for Web
 • Dette kursus introducerer dig til de essentielle funktioner i Tumblr, og hvordan du arbejder effektivt med blogs i platformen.
Instagram for iOS
 • Instagram er blevet et vigtigt redskab for virksomheder og deres markedsføring. Dette kursus lærer dig at kunne bruge Instagram i en professionel sammenhæng.
Pinterest for Web
 • Pinterest er et socialt medie i stor fremgang. Mediet kan bl.a. bruges til inspiration, produktudvikling og markedsføring.
Pinterest for iOS
 • Pinterest er et socialt medie i stor fremgang. Mediet kan bl.a. bruges til inspiration, produktudvikling og markedsføring.
Twitter for iOS
 • Dette kursus lærer dig, hvordan du effektivt benytter Twitter til iOS som f.eks. iPad og iPhone.
Twitter for Web
 • Mange virksomheder er begyndt at benytte Twitter til både markedsføring og kundekontakt. Dette kursus lærer dig at arbejde effektivt med mediet.
Twitter for Professionals
 • Du lærer, hvordan du kan promovere din virksomhed og benytte den professionelle side af Twitter.
Tumblr for Android
 • Dette kursus lærer dig, hvordan du effektivt benytter Tumblr til Android.
Tumblr for iOS
 • Dette kursus lærer dig, hvordan du effektivt benytter Tumblr til iOS som f.eks. iPad og iPhone.
Buffer for Business Users
 • Få styr på hvordan du opretter en bruger og skriver dig op til Buffer til business. Lær også hvordan du håndterer SoMe-aktivitet.
Flickr for End Users
 • Lær om Flickr og de vigtigste værktøjer som f.eks. Photo Storage. Du lærer bl.a. også at organisere fotos, oprette albums, redigere billeder og interagere med netværk.

 

Tidsforbrug

Kursussamlingen indeholder 39 kurser og kan gennemføres på ca. 24 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk