Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Using Docker for Java Microservices

Dette kursus introducerer dig til brugen af containere i relation til Docker og Java Microservices. Kursuspakken indeholder både introducerende kurser, så du kan få kendskab til komponenterne i Docker, og går i dybden med områder såsom skalering og styring af Microservices. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Lær at arbejde med Java Microservices via Docker containere

På dette kursus lærer du, hvordan du nemt kan arbejde med microservices i forskellige miljøer på en dynamisk og effektiv måde, som foregår via containere og Docker.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med microservices på web – og dygtiggøre dig i applikationer via containere og værktøjer i Docker.

Udbytte

  • Du lærer at udvikle og køre containere til microservices i Docker.
  • Du får værktøjerne til styring af microservices og dataflow.
  • Lær hvordan du opretter og styrer containere og microservices via Docker.
  • Du lærer, hvordan du skalerer op og automatiserer containere via Ansible og arbejder med microservices i skyen.
 

Indhold i kursuspakken

Kendskab til komponenterne i Docker
  • Udforsk forskellige Docker-containerkoncepter og funktioner og lær, hvordan man udvikler containere til Microservices
Styring af Microservices i Docker ved hjælp af Compose
  • Du lærer om styring af mikroservices og vedvarende datastyring i Docker ved hjælp af Docker Compose.
Docker til Java Microservices: Containerize dine Microservices
  • Kurset gennemgår, hvordan du kan implementere applikationsbilleder med stack-service, og hvordan du administrerer applikationer og mikroservices ved hjælp af forskellige komponenter i Docker.
Docker til Java Microservices: Skalering og styring af Microservices
  • Her får du dybdegående erfaring med koncepter som klyngestyring og container-automation ved hjælp af Ansible og vi gennemgår implementering af microservices og skyen.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 4 kurser og kan gennemføres på ca. 3,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: