Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: VMware Certified Cloud

Denne kursuspakke introducerer dig til VMware Certified Cloud og de funktioner, der er essentielle for professionelle behov. Du får bl.a. et overblik over VMware, og får kompetencerne til at arbejde professionelt med softwaren. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Introduktion

I denne kursuspakke får du 2 pakker i en. Du vil få en grundig gennemgang af VMware certified Cloud og VMware Certified Cloud Professional i en pakke. Med denne pakke får du en gennemgang og professionel forståelse for brugen af de forskellige cloudfunktioner og et af verdens førende virtualiseringssoftware.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til VMware Certified Cloud og VMware Certified Cloud Professional og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Få bred viden om brugen af VMwares software
 • Bliv klædt på til at kunne bruge de funktionelle værktøjer i programmet
 • Få kendskab til et af verdens førende virtualiseringssoftware og private cloud løsninger
 • Få en samlet pakke som dækker både det grundlæggende men også professionelle.
 

Indhold i kursuspakken

VMware VCA: Cloud Overview
 • Cloud computing er den nye teknologi i det 21. århundrede og understøtter den computerinfrastruktur, vi alle bruger dagligt. På kurset lærer du det grundlæggende inden for cloud computing, fra principper til implementeringer - og begynder at se på måder, hvorpå VMware-produkter tackler cloud udfordringer.
VMware VCA: vRealize Automation and vRealize Operations Manager
 • VMware vRealize Automation, tidligere vCloud Automation Center, når mange af målsætningerne og løfterne om cloud computing gennem automatisering og dertil knyttede effektiviteter. VRealize Operations Manager, tidligere vCenter Operations Manager, overvåger intelligent og proaktivt heterogene fysiske og virtuelle miljøer, og frigiver i sidste ende højere værdi i arbejdet og med projekter for it-support personale. På kurset lærer du om funktionerne, funktionaliteten og brug af tilfælde af vRealize Automation og vRealize Operations Manager.
VMware VCA: vCloud Connector and vSphere
 • VMware vCloud Connector muliggør heterogen hybrid offentlige og private clouds ved at linke dit private cloud-datacenter til offentlige clouds såsom vCloud Air. VMware vSphere er det altomfattende virtualiseringsprodukt fra VMware og er afgørende for VMwares cloud vision. På kurset lærer du om funktionerne, funktionaliteten og brugercases til vCloud Connector og vSphere.
VMware Certified Cloud Professional: Install and Configure vRealize Suite
 • VMware-cloud automation administreres ved hjælp af vRealize Suite og understøttende komponenter. På kurset lærer du om funktionerne, installationen og konfigurationen af vRealize Suite-komponenterne.
VMware Certified Cloud Professional: Configure and Manage Users and Groups in vRealize Automation
 • VMware vRealize Automation giver en sikker portal, hvor autoriserede administratorer og brugere fuldstændigt kan automatisere leveringen af it-tjenester. Derudover kan du med vRealize Automation give mulighed for hurtigere implementeringer og styring af dine applikationer og tjenester. På kurset lærer du, hvordan du konfigurerer og administrerer brugere, roller og privilegier inden for vRealize Automation Console. På kurset kommer også omkring, hvordan du konfigurerer og administrerer lejere og forretningsgrupper.
VMware Certified Cloud Professional: Create and Administer Cloud Networking
 • vRealize Automation giver mulighed for hurtigere implementeringer og styring af netværkstjenester. Organisationer kan få betydelige fordele som et direkte resultat af server virtualisering. NSX er Vmwares produkt til virtualisering af netværk, som giver dig mulighed for at overvinde mange udfordringer og flaskehalse i traditionelle netværk. Du kan programmatisk oprette, levere og administrere logiske netværk på det faktiske fysiske netværk. På kurset lærer du, hvordan du konfigurerer og administrerer NSX-integration med vRealize Automation Networking. Kurset omhandler også, hvordan du konfigurerer IaaS til netværksintegration.
VMware Certified Cloud Professional: Manage vRealize Automation Resources
 • Som IaaS-administrator med administratorrettigheder skal du vide, hvordan du styrer og hurtigt organiserer forskellige ressourcer for at muliggøre levering af infrastrukturtjenester. I dette kursus lærer du om de trin, der er involveret i allokering og styring af vRealize Automation Resources, herunder oprettelse og styring af tekstgrupper, reservationer og reservationspolitikker.
VMware Certified Cloud Professional: Administer vRealize Automation Components
 • Uanset om det er virtuelle, cloud eller en fysisk maskine, definerer blueprints en maskines attributter, specifikationer, metoden, som den leveres i, og dens indstillinger for politik og styring. På kurset lærer du, hvordan du opretter og administrerer vRealize Automation-plan og forsyningskomponenter, herunder hvordan du opretter og administrerer maskine/multimaskine-tegninger, servicekatalogartikler, servicekatalog-tegninger, egenskabsordbog og bygger profiler. Kurset behandler også, hvordan du opretter tilpassede tjenester ved hjælp af Advanced Service Designer.
VMware Certified Cloud Professional: Administer vRealize Orchestrator and Troubleshoot Automation Implementation
 • Udvidelsesbegrebet refererer til at forbedre dine systemkapaciteter uden at foretage større infrastrukturændringer. Så i det væsentlige, handler det om fleksibilitet - at være i stand til at kunne tilpasse sig til en vis grad, uden at foretage betydelige revisioner af miljøet. At kende de tilgængelige automation-udvidelsesmuligheder for vRealize, kan hjælpe med at vækste og udvikle din implementering, så det imødekommer gruppebehov i din organisation. På kurset lærer du de trin, der er involveret i konfiguration og administration af vRealize Orchestrator, herunder hvordan du opretter og ændrer basale Orchestrator-arbejdsgange samt integrerer vRealize Orchestrator med vRealize Automation Center. Derudover dækker kurset, hvordan du overvåger og fejler en implementering af vRealize Automation, herunder hvordan du evaluerer vRealize Automation-ressourcer og begivenheder og kortlægger vRealize Automation-ressourcer til en vSphere-ressourcer.
VMware Certified Cloud Professional: Configure and Administer vRealize Business Standards and Application Services
 • VMware vRealize Business Standard giver synlighed til de økonomiske aspekter af cloudinfrastrukturen, mens den optimerer og forbedrer dens operationer. VRealize Automation Application Services automatiserer applikationstilførsel i cloud, herunder implementering, konfiguration og opdatering af programmets komponenter. På kurset lærer du, hvordan du implementerer og konfigurerer vRealize Business Standard Appliance, herunder hvordan du administrerer forretningsstandardmiljøet. Kurset behandler også, hvordan du konfigurerer applikations service apparat og opretter grundlæggende applikationsplanlægninger.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 10 kurser og kan gennemføres på ca. 14,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: