Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Web Development Using Yeoman Stack

Bliv fortrolig med Yeoman Stack og udbyg din værktøjskasse som webudvikler. Dette kursus introducerer dig til Yeoman Stack og giver dig værktøjerne til at starte og administrere dine egne webudviklingsprojekter. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med Yeoman Stack og udbyg din værktøjskasse som webudvikler

Yeoman Stack er et effektivt værktøj til at udvikle apps og administrere Webløsninger. Med denne kursuspakke får du en grundig indførelse i Yeoman Stacks mange muligheder og relaterede webrammer som Backbone, Angular og jQuery, samt indbyggede værktøjer som Grunt og Bower. Kombinationen af disse elementer giver dig et rigtigt godt udgangspunkt som webudvikler for at starte og administrere projekter.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til webudvikleren, der gerne vil have en grundig introduktion til Yeoman Stack og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Du lærer Yeoman arkitektur at kende og får erfaring med udviklingen af webapplikationer - fra start til slut.
  • Du får erfaring med Grunt og Bower i relation til webudvikling.
  • Du lærer at arbejde med forskellige generatorer og Polymer til opbygning af webapplikationer.
  • Du introduceres til forskellige teststrategier og værktøjer til filhåndtering samt styrkes i din rolle som administrator af det samlede webmiljø.
 

Indhold i kursuspakken

Yeoman Stack: Application Development
  • Lær arkitekturen i Yeoman at kende, og opdag hvordan du bygger webapplikationer ved hjælp af generatorer, og tester applikationer der er bygget ved hjælp af Yeoman.
Yeoman Stack: Essential Development Tools
  • Opdag hvordan du bruger vigtige værktøjer som Grunt og Bower til at improvisere tilgangen til webudvikling og lær at levere Yeoman scaffolding ved hjælp af brugerdefinerede generatorer.
Yeoman Stack: Advanced Usage of Generator and Polymer
  • Lær hvordan du bruger generatorer til populære webrammer som Backbone, Angular og jQuery. Undersøg begrebet scaffolding og lær hvordan du bygger applikationer med Polymer og Yeoman.
Yeoman Stack: Working with NPM and Adopting Testing Strategies
  • Lær hvordan du bruger NPM til pakkehåndtering, implementerer passende teststrategier og hvordan du arbejder med Yeoman-filer og udfører forskellige filhandlinger.
Yeoman Stack: Managing the Environment for Productivity
  • Du lærer hvordan du administrerer og får en forståelse af Yeoman-miljøet på højt niveau samt hvordan du kan bruge værktøjer som Doctor til at teste browserens tilpasningsevne på Yeoman-moduler.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 5 kurser og kan gennemføres på ca. 5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: