Kurser

Nyt
365 dages online kursus

Online kursus: Windows Server 2016

Windows server kan gøre det lettere at styre mange servere samtidigt. Herudover kan Windows Server hjælpe med at løse komplekse installationsproblematikker, såsom bl.a. Device Driver installationer. Få det fulde udbytte af Windows Exchange Server 2016 med denne kursuspakke. Kurserne dækker forskellige funktioner, så du kan blive fortrolig med de vigtigste værktøjer og funktioner i softwaren. Indholdet af kurserne inkluderer bl.a. Networking, Storing, Computing og Identity. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Windows Exchange Server 2016

Brugere af Windows Server kan enten vælge at anvende det direkte på sitet eller som en cloud-tjeneste. Fordelen ved at uddelegere forvaltning- og vedligeholdelse af serveren for virksomheder er, at de lægger et mindre månedligt beløb i stedet for et stort fast engangsbeløb. Desuden har infrastrukturen tendens til at være mere pålidelig og lettere at skalere op efter behov. At købe og køre en server i organisationen, kan dog være en bedre løsning i visse tilfælde - det er derfor altid en vurderingssag.
Denne kursuspakker klæder dig på til arbejdet i Windows Exchange Server 2016. Du får overblik over opsætningen og de forskellige muligheder, så du kan udnytte softwaren til fulde. Kurserne indeholder forskellige emner som f.eks. permissions, monitorering og konfigurationer, og du har selv mulighed for at styre dit læringsforløb.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil styrke dine kompetencer inden for Windows Exchange Server 2016 og administration af flere servere på samme tid.

Udbytte

  • Lær at opsætte Windows Exchange Server 2016, så det er tilpasset dine behov
  • Bliv introduceret til de vigtigste netværksfunktioner som f.eks. DHCP-konfiguration, DNS-zoner og meget mere
  • Gå i dybden med mere avancerede emner som f.eks. Hyper-V, VM-motion m.m.
  • Udnyt Windows Exchange Server 2016 til fulde med dette overblik over de mange muligheder

Indhold:

Server 2016: Networking
  • Lær om forskellige netværksaspekter inden for Microsoft Exchange Server 2016, herunder. IPv4, IPv6, DHCP og DNS.
Server 2016: Install, Store, and Compute
  • Gå i dybden med det grundlæggende inden for Microsoft Exchange Server 2016. Du lærer bl.a. om installation, container og monitorering.
Server 2016: Identity
  • Udforsk Identity som bl.a. indeholder Group policy, Federation services og permissions. På denne måde kan du få det fulde overblik over Microsoft Exchange Server 2016 og dets funktioner.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 39 kurser og kan gennemføres på ca. 41,5 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.
 

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
 

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk
 
 
 
Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: