Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Word 2019

Få en grundig introduktion til Word 2019 og dets mange nye funktioner. Du lærer bl.a. at strukturere dit indhold og indsætte grafiske elementer, tabeller m.m. i dokumenterne, så de bliver lette at tilgå. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

online kurser

Få styr på Word 2019

Word 2019 giver dig nye måder at arbejde med dokumenter på, såsom forbedret digitale skrivefunktioner, bog-lignende sidenavigation, læringsværktøjer og oversættelse.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Word 2019 og dets værktøjer.
 

Udbytte

 • Få et godt kendskab til Word 2019
 • Få en introduktion til nye og væsentlige funktioner i forhold til tidligere versioner
 • Lær at strukturere dit word-dokument, så det er let for andre at tilgå
 • Få indblik i, hvordan du arbejder med grafik og tabeller i dine tekster
 

Indhold i kursuspakken

Word 2019: Opening & Setting Up
 • Før du starter med at anvende Word 2019, har du behov for at lære, hvordan du åbner applikationen og anvender de grundlæggende navigationsværktøjer. Lær hvordan du scroller, zoomer og bruger de forskellige visningstilstande til at styre dit workspace.
Word 2019: Creating, Opening & Saving Documents
 • Oprettelse, lagring og åbning af dokumenter er væsentlige for din brugeroplevelse i Word 2019. Lær at oprette filer, hvordan du gemmer dem og hvordan du optimerer dine dokumenter med tilgængeligheds- og beskyttelsesværktøjer.
Word 2019: Editing documents
 • Indtastning og gennemgang af din tekst er forholdsvist nemt med Word 2019’s intuitive tekstværktøjer. Lær hvordan du hurtigere opbygger dit dokument med specialtegn, avancerede Autokorrektur-værktøjer og foruddefinerede Autotekst-elementer.
Word 2019: Formatting documents
 • Du lærer at kontrollere ethvert aspekt af din teksts udseende og struktur med Word 2019's formateringsværktøjer. Brug farve, effekter og intuitive justeringsværktøjer til hurtigt at transformere din tekst og gøre dit dokument mere læsbart.
Word 2019: Using Find & Replace Tools
 • Uanset om du leder efter et ord eller en sætning, har Word 2019 værktøjet til dig. Udfør enkle søgninger, brug jokertegn til at udvide rækkevidden og definere erstatningstekst for hurtigt at ændre i dit dokument.
Word 2019: Sharing & Collaborating on a Document
 • Med Word 2019 kan du nemt dele dine dokumenter via e-mail eller uploade dem til OneDrive og SharePoint. Denne version af Word leveres også med en chatfunktion til kommunikation med andre i realtid.
Word 2019: Structuring Documents
 • Brug sektioner, overskrifter og sidefødder til at skabe en bedre struktur i dine dokumenter, og indsæt sidetal for bedre at forme dit Word 2019-dokument.
Word 2019: Shaping Documents
 • Strukturering af tekst gør dit dokument mere læseligt. Brug forsider, indholdsfortegnelser og ”hurtigt dele” til at overskueliggøre dine dokumenter og avancerede referenceværktøjer til at hjælpe din læser med at finde de oplysninger, de har brug for med Wod 2019.
Word 2019: Illustrating Documents
 • Nogle gange siger billeder og illustrationer det bedre end tekst. Med Word 2019 kan du indsætte billeder og videoer fra online- og lokale placeringer, bygge tilpassede ligninger og oprette hyperlinks til andre informationskilder.
Word 2019: Creating Graphics & Diagrams
 • Med Word 2019's grafikværktøjer kan du oprette diagrammer for at tilføje dine dokumenter visuel effekt. Lær hvordan man bygger diagrammer, indsætter tilpasset SmartArt-grafik og transformerer dine data vha. forskellige diagramtyper.
Word 2019: Adding Data & Calculations
 • Lær at indsætte indhold fra eksisterende dokument, oprette diagrammer og endda indsætte ligninger. Se, hvordan du tilføjer data og elementer fra Excel med Word 2019.
Word 2019: Using Tagle Tools
 • Få styr på dit data med Word 2019-tabelværktøjer. Du kan indsætte nye poster, kolonner eller rækker samt anvende formatering for at få værdier til at skille sig ud. Du kan også manipulere dine data med sorterings-, filter- og beregningsværktøjerne.
Word 2019: Using Research Tools
 • Word 2019 giver dig en række værktøjer til at organisere dine citater og kilder. Du kan bruge oversættelsesværktøjerne til hurtigt at oversætte dele eller hele teksten og trække oplysninger ind i dit dokument direkte fra internettet.
Word 2019: Creating Forms
 • Word 2019's formularværktøjer gør det muligt for dig at indsamle, behandle og genbruge data på en række forskellige måder. Lav dataindsamlingsformularer på få minutter.
Word 2019: Creating Bulk Mailings
 • Med Word 2019's masseforsendelsesværktøjer kan du indsamle, behandle og genbruge data på en række forskellige måder. Du lærer at importere og oprette adresselister samt oprette mail-flettede dokumenter som du efterfølgende kan udskrive eller e-maile.
Word 2019: Configuring the Application
 • Lær hvordan alle aspekter af din Word 2019-applikation, fra interface og sprog til input- og lagringsindstillinger, kan tilpasses. Hvis disse standardindstillinger ikke er nok, kan du endda installere nye værktøjer og tjenester via add-in-butikken.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 16 kurser og kan gennemføres på ca. 10 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 ellerkurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Word Grundlæggende", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt: