Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Working Remotely

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 90892 P

Få værktøjerne til at arbejde effektivt hjemmefra. Denne kursuspakke introducerer dig til værktøjer, der gør det lettere at abstrahere for distraktioner, hvordan du arbejder effektivt i virtuelle teams, og hvordan du bedst samarbejder digitalt. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Mere aktuelt end nogensinde!

Kursuspakken sætter fokus på at give dig værktøjer til at håndtere de udfordringer, der kan være ved at arbejde online, så du får mere overskud på jobbet, hvor du både kan hvile i dig selv og føle dig langt mere energisk. Derudover får du redskaber til at arbejde effektivt og konstruktivt i virtuelle teams.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der ønsker væktøjer til hjemmearbejdsag.

Udbytte

 • Lær at organisere din digitale arbejdsplads, så du kan få større overblik
 • Bliv en aktiv deltager i virtuelle teams og lær også, hvordan du leder disse
 • Få styr på, hvordan du bedst kommunikerer digitalt, så du undgår misforståelser
 • Lær, hvordan du undgår stress, og hvordan du håndterer stress hjemmefra gennem bl.a. mindfulness

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Take a Deep Breath and Manage Your Stress
 • Få forklaret de psykologiske, fysiologiske og adfærdsmæssige symptomer på stress. Du får strategier til at kunne håndtere stress og balancen mellem arbejde og fritid. Herudover bliver du introduceret til mindfulness og afslapningsteknikker, som hjælper med at forebygge og nedkæmpe stress.
Organizations Change So Get Ready
 • Lær, hvordan du får mest ud af forandringer i din organisation. Du lærer om de forskellige reaktioner, der udspringer af eventuelle forandringer, og hvordan disse forandringer kan håndteres.
Organize Your Physical and Digital Workspace
 • Få hjælp til at forbedre din produktivitet gennem organisering. Du vil bl.a. blive introduceret til fordelene ved organisering af både din fysiske og digitale arbejdsplads.
The Art of Staying Focused
 • Både på arbejdspladsen og i hjemmet kan der være faktorer, der gør det besværligt at arbejde fokuseret. Lær, hvordan du kan bevare fokus i dit arbejde, og hvordan du genfinder fokus i en distraherende hverdag.
Navigating Challenging Situations with Diplomacy and Tact
 • Lær at styrke din kommunikation i vanskelige situationer, hvordn du skriver effektive e-mails, og om hvordan du håndterer vrede medarbejdere.
Facing Virtual Team Challenges
 • Bliv klædt på til at håndtere de udfordringer der opstår, når man arbejder i virtuelle teams og bliv bevidst om din egen tilgang til at arbejde virtuelt.
Exploring Virtual Collaboration
 • Lær om fordelene ved virtuelt samarbejde, og hvordan du vælger den rigtige samarbejdsteknologi. Du bliver også introduceret til, hvordan man leder og indgår i virtuelle teams.
Contributing as a Virtual Team Member
 • Lær at uvikle dine evner til at kunne lede eller være en aktiv deltager i virtuelle teams. Lær bl.a., hvordan man håndterer de udfordringer der måtte opstå, og hvordan man skaber gode forbindelser med andre deltagere i det virtuelle team.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 8 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk