Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Workplace Safety and Compliance - post Corona

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90893 P

Få styr på tiden efter pandemien. Denne kursuspakke har fokus på situationen efter COVID-19, og hvordan organisationer kan omstille sig disse forandringer. Du lærer ikke blot, hvordan organisationen overlever krisen, men også hvordan de bør agere i tiden efter pandemien. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

En uvis tid

Ingen ved præcist, hvordan tiden efter COVID-19 kommer til at se ud. Denne kursuspakke hjælper dig med at blive omstillingsparat, og du får værktøjer til at lede og navigere i en ny hverdag. Du lærer også, hvordan du bedst passer på dine medarbejdere og kunder gennem effektive sikkerhedsforanstaltninger.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil have de rette redskaber og teknikker til at lede din organisation og medarbejdere sikkert gennem tiden efter COVID-19.

Udbytte

  • Få det store overblik over COVID-19, og hvilke midler man kan tage i brug for at undgå smitte
  • Lær, hvordan din organisation bør udnytte forskellige strategier til at håndtere tiden efter pandemien
  • Bliv klædt på til at lede medarbejdere effektivt igennem tiden efter COVID-19
  • Få inspiration til at engagere medarbejdere, gendesigne arbejdspladsen og genoverveje organisationens politikker

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Safety Short: Coronaviruses and COVID-19
  • Få styr på hvad COVID-19 er, hvem der er i risikogruppen, hvordan den smitter, symptomer, og hvilke midler man kan tage i brug for at undgå smitte.
Business Strategy for the Post-pandemic Economy
  • Lær at udnytte operationelle strategier, marketing strategier og logistik til at minimere risici i en post-pandemisk økonomi. Du lærer også, hvordan din organisation kan overleve efter pandemien ved bl.a. at udnytte de muligheder som tiden bringer.
Compliance Brief: Resuming Retail or Restaurant Operations Post-pandemic
  • Lær, hvordan du bedst forbedrer sikkerheden for dine medarbejdere og kunder i denne komplicerede tid. Du bliver klædt på til at lede i tiden efter pandemien og får styr på, hvilke tiltag der bør implementeres.
Leading in the Post-pandemic Workplace
  • Arbejdspladsen bliver måske aldrig den samme efter pandemien. Derfor er det vigtigt at forberede genetablering af nye arbejdsrutiner og metoder. Få inspiration til at engagere medarbejdere, gendesigne arbejdspladsen og genoverveje organisationens politikker.
Navigating the Post-pandemic Workplace
  • Bliv introduceret til, hvordan man leder medarbejdere til at udvise større fleksibilitet på en post-pandemisk arbejdsplads.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 13 kurser og kan gennemføres på ca. 7 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk