Kurser

Procesproduktion i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

På dette 1-dags kursus arbejder vi videre med produktion i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.Denne gang går vi i dybden med Procesproduktion. På kurset fokuserer vi primært på de emner, der ligger ud over grundlæggende produktionsstyring, såsom formler, samproduktion og biprodukter, batchattributter mv. Vi bygger også videre på allerede erhvervet viden omkring bl.a. Master Planning, grov- og finplanlægning – nu fra en procesproduktionsvinkel.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til erfarne medarbejdere i produktion og planlægning, medarbejdere med ansvar for produkter, styklister og formler, cost accountants, controllere og andre i virksomheden med interesse i og/eller ansvar for opsætning, administration og anvendelse at procesproduktion, planlægning og før- og efterkalkulation, inkl. bogholdere, CFO, superbruger og konsulenter.
Det er en forudsætning at have deltaget i kurset Produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber.
Det er desuden nødvendigt med godt kendskab til produktion og produktionsfunktionerne i en virksomhed, gerne fra procesproduktion.

Indhold

  • Introduktion til procesproduktion
  • Styklister og formler
  • Samproduktion og bi-produkter
  • Batchordrer
  • Behovsberegning (”Master Planning”)
  • Batchkontrol af produktionsordrer
  • Batch,atributter og Potency Management
  • Containerized Packaging
  • Master Planning og avanceret planlægning inkl. Gantt-diagrammer
  • Få mest muligt ud af arbejdsområderne (“Workspaces”)

Materiale

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Undervisere

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på