Kurser

Fremragende2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E)

18. - 19. juni 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
17. - 18. september 2024 Aarhus
8. - 9. oktober 2024 Taastrup
26. - 27. november 2024 Taastrup
DKK  12.999
ekskl. moms
Nr. 91224 P
4,5
Fremragende
20 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

På kurset får du værktøjer til at agere i rollen som agil leder og indblik i hvilken afgørende rolle, du som leder spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for succesfuld introduktion af Agile i din organisation. Kurset består af en unik kombination af teori og praksis. Derfor vil du efter kurset besidde ny praktisk viden, og samtidig være i stand til at gennemføre Professionel Agile Leadership I certificeringen, som er inkluderet i prisen.

Professionel Agile Leadership Essentials

At blive en agil organisation kræver at seniorledere, mellemledere og agile teammedlemmer ændrer den måde, de organiserer, udfører og måler resultaterne af arbejdet på. Agile teams kan ikke gøre dette alene; de har brug for hjælp fra hele organisationen. Ændringer i den måde, hvorpå folk tænker og arbejder er nødvendige. På dette to-dages kursus får du en dyb forståelse af den rolle, du som leder spiller i at skabe betingelserne for et vellykket agilt miljø. Som leder er du en kritisk katalysator i at hjælpe organisationen med at få succes.

Kurset afholdes som en kombination af teori og teambaserede øvelser, hvilket hjælper dig som deltager med lære, hvordan du bedst støtter agile teams i at opnå bedre resultater og hvordan du kan lede de kulturelle og adfærdsmæssige ændringer, som organisationer skal igennem for at høste fordelene ved instruktionen af Agile.

Professional Agile Leadership Essentials™ (PAL-E) er et ”hands-on”, aktivitetsbaseret kursus, hvor du som leder af agile teams får en stærk forståelse for, hvordan du bedst støtter, guider og coacher dine teams og skaber de bedste betingelser for organisatorisk agilitet. Kurset indeholder også to gratis forsøg på den globalt anerkendte Professional Agile Leadership I (PAL I) certificeringseksamen.

Deltagerprofil

Professional Agile Leadership Essentials kursus er designet til dig, der er ansvarlig for introduktion og etablering af Agile metoder og teknikker i organisationen, er sponsor for en Agile transformation, er involveret i beslutningen om at introducere Agile i organisationen, har ansvaret for at udvikle mennesker på agile teams, leder et eller flere agile teams eller er Scrum Masters eller Product Owners på et agilt team.

 

Udbytte

 • Forstå, hvordan agilitet kan hjælpe dig med at forbedre din organisations præstationer
 • Lær de udfordringer, teams står over for under en Agile transformation, og hvordan man fjerner hindringer
 • Opdag det skift i ledelsesstil, du som leder skal foretage, når man går fra traditionelle til agile måder at arbejde på
 • Forstå din lederrolle i "selvledende" teams
 • Lær at vurdere og fremme teamets agile modenhed
 • Opdag, hvordan du forbinder værdier (personlige, team- og Scrum-værdier) med klare mål for at udvikle højtydende teams
 • Identificer, hvordan du måler fordele og virkninger af agilitet i din organisation

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Certificeret træningsorganisation

Indhold

 • Agile måde at arbejde på: Et overblik over, hvad Agile er, og hvorfor du kan bruge Agile til at hjælp din organisation med at blive mere effektiv
 • Agile fordele: Lær om fordelene ved Agile, og hvordan du kan identificere og kvalificere dem
 • Din rolle som agil leder: Lær om forskellene på en traditionel leder og en agil leder
 • Scrum Team: Lær hvordan du starter et Scrum Team og hvordan du måler dets succes
 • Værdidrevet udvikling: Få viden om, hvordan du implementerer agile måder at udvikle produkter på
 

Anmeldelser af Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E)

4,5
 
Fremragende Baseret på 20 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Kurset veksler mellem teori, værktøjer, coaching, dialog og træning. Der arbejdes med dilemmaer og cases. Der lægges vægt på en god kobling mellem teori og praksis, så dine nye værktøjer indarbejdes effektivt. Dels på selve kurset, og dels hvor de skal anvendes – nemlig på din egen arbejdsplads.

Materiale og eksamen vil være på engelsk, men der undervises på dansk.

Certificering

Professional Agile Leadership (PAL-E) certificering

Som deltager på Professional Agile Leadership - Essentials-kurset, modtager du en adgangskode til at Professional Agile Leadership I (PAL I) -certificeringen umiddelbart efter kurset.

PAL I-certificering er en multiple choice test på engelsk med 36 spørgsmål, som skal besvares på en time. For at bestå kræves en minimumsscore på 85%.

Består du ikke, og har du udført første forsøg inden for 14 dage efter at have modtaget adgangskoden, får du et ekstra forsøg uden beregning.

 
26065
Underviser

Martin Ellemann Olesen

4.8/5 (20 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Martin har over 20 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer som rådgiver, senior manager, afdelings- og projektleder. Martin er certificeret Professional Scrum træner ved Scrum.org og har en Executive Master i Management Development (MMD) fra CBS med speciale i hvordan Agile påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere. Martin lægger i undervisningen vægt på, at du får konkrete ledelsesværktøjer med hjem via blanding af teori, øvelser og inddragelse af deltagernes erfaringer.

Vælg dato

Taastrup
18. - 19. juni 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
17. - 18. september 2024
Taastrup
8. - 9. oktober 2024
Taastrup
26. - 27. november 2024
Aarhus
11. - 12. marts 2025