Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
køl
5 dages arrangement

Referencegruppe Green & Clean

Vil du tættere på ny viden om grøn fødevareproduktion?Så bliv medlem af referencegruppen for Teknologisk Instituts resultatkontrakt Green and Clean – mere mad for mindre

Synes du, det lyder spændende med en ressourceeffektiv fødevareproduktion? Og ønsker du at få mere ud af råvarer og energi? Green and Clean – mere mad for mindre vil opbygge de kompetencer og laboratoriefaciliteter, der giver din virksomhed adgang til rådgivning, test og afprøvninger samt støtte til optimering, udvikling og implementering af teknologiske løsninger.

Green and Clean – mere mad for mindre har en ambition om at gøre det nemmere for danske virksomheder at foretage en grøn omstilling. Referencegruppen er vores garanti for, at projekterne får det rigtige fokus, og at ny viden hurtigere kommer i spil hos virksomhederne.

Projektet

Fokus er på effektivisering af termiske processer – dvs. enhedsoperationer, hvor produktet enten køles eller opvarmes. Gennem vidensopbygning og udvikling af nye værktøjer bliver det muligt at identificere de processer, hvor spild og svind kan reduceres, og hurtigt at finde frem til, om den mest ressourceeffektive løsning er investering i nyt udstyr eller en optimering af det eksisterende anlæg.

Fokusområder i Green and Clean – mere mad for mindre:

  • Samtidig produktion af varme og køl
  • Energieffektiv køling baseret på klimavenlige kølemidler
  • Optimering af termiske processer i relation til energiforbrug, udbytte, sikkerhed, spisekvalitet
  • Nye proceskombinationer til fremstilling af kvalitetsfødevarer
  • Værktøj til beskrivelse af energiforbrug og produktkvalitet ved termiske processer

Hvem er du?

Arbejder din virksomhed med termiske processer til fødevarer? Hvad enten det er udvikling eller service af procesudstyr, produktion af fødevarer eller tilberedning af kølede færdigretter eller måltider til udbringning, så har du mulighed for at blive medlem af referencegruppen og få gavn af ny viden i Green and Clean – mere mad for mindre.

Som medlem af referencegruppen inviteres du til maksimum 1 til 2 møder om året og får samtidig mulighed for at deltage i workshops og seminarer. Til gengæld forventer vi, at du deltager aktivt i diskussioner og bidrager med relevant viden, der giver os det rigtige fokus i vores arbejde. Der vil også være mulighed for, at slutbrugertest udføres på netop din virksomhed.

Andre kurser