Region Bornholm

Mette  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 22.

ledige

Region Bornholm

Teknologisk Institut udbyder en lang række aktuelle kurser, som er tilsvarende kurser på den regionale positivliste for region Bornholm. Bemærk at kursets formkrav kan variere, og det er dit eget ansvar selv at kontrollere dette.

På nedenstående oversigt kan du danne dig et overblik over hvilke titler fra positivlisten, som vi har kurser der lægger sig op ad. Teknologisk Instituts kurser er skrevet som bullets til positivlistens titler.

For perioden gældende fra 1. oktober 2021 har vi ingen kursustitler som matcher kursustitlerne på det regionale positivliste for Bornholm.  

Du kan finde den fulde liste af kurser for Region Bornholm på De Regionale Arbejdsmarkedsråds hjemmeside. 

Kontakt og læs mere

Læs mere om kurser og kompetenceudvikling for ledige herunder hvordan du forbereder dig til dit møde med jobcenteret. 

Har I spørgsmål til vores kurser er i altid meget velkommen til at kontakte os på 72 20 30 00. Vi har mange henvendelser årligt, og vil meget gerne hjælpe med de relevante spørgsmål. Læs også mere om vores mange uddannelses- og kursusmuligheder.

Teknologisk Institut hæfter ikke for hvilke kurser der står på positivlisterne, eller hvilke lignende kurser vi udbyder ift. den aktuelle liste. Ligeledes er det eget ansvar at læse op om reglerne på området om jobrettet uddannelse. 

Tilbage til forsiden