Region Hovedstaden - Find dit kursus fra positivlisten

Mette  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 22.

ledige

Region Hovedstaden - Find dit kursus fra positivlisten

Teknologisk Institut udbyder en lang række aktuelle kurser, som er tilsvarende kurser på den regionale positivliste for Region Hovedstaden.

Her kan du danne dig et overblik over, hvilke af Teknologisk Instituts kurser, der matcher positivlisten. 

Teknologisk Instituts kurser er skrevet som bullets til positivlistens kursustitler. Klik på de enkelte kursustitler, og læs mere.

Bemærk, at kursustitlerne på positivlisten har en række formkrav som skal overholdes, og det er dit eget ansvar at kontrollere det.

Det er dit jobcenter, som vurderer og godkender, om det er muligt at komme på dit ønskede kursus samt at sikre, at kurset lever op til de gældende regler og krav.    

Du kan finde den fulde liste af kurser for Region Hovedstaden på De Regionale Arbejdsmarkedsråds hjemmeside

Kontakt og læs mere

Læs mere om kurser og kompetenceudvikling for ledige, og hvordan du forbereder dig til dit møde med jobcenteret. 

Er du tvivl om, hvilket kursus du har brug for, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 72 20 30 00. Vi vil meget gerne hjælpe.

Teknologisk Institut hæfter ikke for hvilke kurser der står på positivlisterne, eller hvilke lignende kurser vi udbyder ift. den aktuelle liste. Ligeledes er det eget ansvar at læse op om reglerne på området om jobrettet uddannelse.


Tilbage til forsiden