Kurser

Nyt
1 dags konference

ROBOTBRAG 2021! Velkommen til fremtiden.

Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation ved ROBOTBRAG den 26. august 2021 hos Teknologisk Institut i Odense, hvor du kan få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

  • Oplev fremtidens robotter (og hils heriblandt på Boston Dynamics' terrængående Spot-robot)
  • Kom i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister
  • Mød mere end 60 robot- og automationsleverandører til DIRA Business
  • Lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed på vores konferencespor

... og meget mere!

Bemærk! Du har nu mulighed for at deltage hele dagen i tidsrummet 9:30-16:30 som resultat af lempede restriktioner.

ROBOTBRAGtilmeld

 


For præcis 100 år siden blev ordet 'robot' for første gang introduceret til vores sprog. Herefter fik robotterne fart, farve og flyttede først og fremmest ind i fremstillingsindustrien. I dag finder robotterne flere og flere fordelagtige gøremål - også udenfor fabrikkerne.

Torsdag den 26. august 2021 hejser Teknologisk Institut fødselsdagsflaget og inviterer indenfor i vores robotinnovationshaller. Her vil danske virksomheder kunne få syn for, hvor langt 100 års robotinnovation har bragt os - og hvordan teknologierne kan hjælpe dem i dag og i morgen. Det sker i samarbejde med DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue.

Ved sidste ROBOTBRAG slog vi rekord med over 1.500 deltagere på én dag, men denne gang er vi selvfølgelig nødt til at tage hensyn til de begrænsninger, som COVID-19 medfører. Det betyder først og fremmest, at vi har flyttet arrangementet fra efterår til sommer, så vi blandt andet kan udnytte vores udendørs arealer med et stort cirkustelt. Vi har også valgt at afvikle hvert konferenceoplæg to gange, så vi begrænser antallet af mennesker samlet ét sted i konferencelokalerne. Derudover vil vi kræve et gyldigt coronapas og designe dagen og rammerne, så vi kan sikre en tryg deltagelse for alle.

Vi udvider også med en læringsdag for elever og studerende dagen efter selve ROBOTBRAG - både for at målrette aktiviteterne og yderligere reducere antallet af mennesker samlet på ét sted.

Vi ser frem til et brag af en dag med dig som gæst!
Scroll


ROBOTBRAGprogram

Robotterne arbejder hele dagen - sideløbende med konferenceoplæggene - og Teknologisk Instituts specialister står klar til at svare på spørgsmål inden for områderne...


RobotArbejdsområder

ROBOTBRAG-program_v8

Sted

Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Mad og drikke

Vi serverer gratis fødselsdagskage og kaffe, og der vil være mulighed for at købe frokost i et par opstillede madboder, hvis sulten når at melde sig.

Læringsdagen den 27. august 2021

Er du studerende eller underviser fra en uddannelsesinstitution? Så inviterer vi dig til at deltage i ROBOTBRAG-læringsdag den 27. august 2021. Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig her.

Book en udstillingsstand til DIRA Business

Ønsker du at udstille til ROBOTBRAG, kan du kontakte DIRAs netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk eller 72 20 20 73.

DIRA Business-festmiddag

I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business inviterer DIRA til festmiddag den 26. august 2021 klokken 17:15.

Festmiddagen finder sted i et gammelt auktionshus i Odense - GASA - Petanque & Shuffle Bar, som har højt til loftet og er et oplagt sted, når man skal samles mange mennesker til en hyggelig aften i godt selskab.

Her vil robotbranchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

Det er også her, at David Guldager vil overrække DIRA Teknologiprisen 2021 til en virksomhed, som har udviklet et nyt og unikt produkt.

Festmiddagen koster 895 kroner (eksklusiv moms), og du kan komme med ved at sætte flueben ved "Deltag i DIRA Business festmiddag" i forbindelse med tilmelding til ROBOTBRAG.

Pressehenvendelser

Mette Rønn
Kommunikationskonsulent
72 20 10 41
metr@teknologisk.dk

Bemærk!

Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

Ved eventuelle skærpelser af corona-restriktionerne, som måtte sænke grænsen for antal deltagere, vil det være de gæster, der har tilmeldt sig først, som kan deltage.

ROBOTBRAG-logoer (arrangoerer)


ROBOTBRAG-logoer (stoetter) 5.0

 
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på