Kurser

1 dags konference

ROBOTBRAG 2021! Velkommen til fremtiden.

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 90738 A

Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation ved ROBOTBRAG den 26. august 2021 klokken 09:30-16:30 hos Teknologisk Institut i Odense, hvor du kan få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Oplev fremtidens robotter (og hils heriblandt på Boston Dynamics' terrængående Spot-robot).
 
Kom i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister.
 
Mød mere end 60 robot- og automationsleverandører til DIRA Business.
 
Lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed på vores konferencespor
... og meget mere!

Bemærk! Du har nu - hvis du er tilmeldt - mulighed for at deltage hele dagen i tidsrummet 9:30-16:30 som resultat af lempede restriktioner.

 


For præcis 100 år siden blev ordet 'robot' for første gang introduceret til vores sprog. Herefter fik robotterne fart, farve og flyttede først og fremmest ind i fremstillingsindustrien. I dag finder robotterne flere og flere fordelagtige gøremål - også udenfor fabrikkerne.

Torsdag den 26. august 2021 hejser Teknologisk Institut fødselsdagsflaget og inviterer indenfor i vores robotinnovationshaller i Forskerparken. Her vil danske virksomheder kunne få syn for, hvor langt 100 års robotinnovation har bragt os - og hvordan teknologierne kan hjælpe dem i dag og i morgen. Det sker i samarbejde med DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue.

Ved sidste ROBOTBRAG slog vi rekord med over 1.500 deltagere på én dag, men denne gang er vi selvfølgelig nødt til at tage hensyn til de begrænsninger, som COVID-19 medfører. Det betyder først og fremmest, at vi har flyttet arrangementet fra efterår til sommer, så vi blandt andet kan udnytte vores udendørs arealer med et stort cirkustelt. Vi har også valgt at afvikle hvert konferenceoplæg to gange, så vi begrænser antallet af mennesker samlet ét sted i konferencelokalerne. Derudover vil vi kræve et gyldigt coronapas og designe dagen og rammerne, så vi kan sikre en tryg deltagelse for alle.

Vi udvider også med en læringsdag for elever og studerende dagen efter selve ROBOTBRAG - både for at målrette aktiviteterne og yderligere reducere antallet af mennesker samlet på ét sted.

Vi ser frem til et brag af en dag med dig som gæst!

Scroll


ROBOTBRAGprogram

Robotterne arbejder hele dagen - sideløbende med konferenceoplæggene - og Teknologisk Instituts specialister står klar til at svare på spørgsmål inden for områderne...


RobotArbejdsområder

ROBOTBRAG-program_v10

Du får udleveret det fulde program og oversigtskort over standene, når du melder din ankomst til ROBOTBRAG. Hvis du er nysgerrig, kan du tyvstarte og downloade det her:

Sted

Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Parkering

Vi har i år lånt en større parkeringsplads ved letbanestationen nær det nye OUH-byggeri med omkring 800 gratis parkeringspladser (download kort længere nede). Tast adressen "Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S" ind på din GPS, hvorfra du via ROBOTRAG-skiltning kan finde parkeringspladsen. Fra parkeringspladsen vil der køre shuttlebusser til og fra Teknologisk Institut.

Der vil også være enkelte parkeringsmuligheder ved Forskerparken og et tilhørende grønt areal ved Forskerparkens indkørsel. Parkering er ikke tilladt på grønne arealer udover det allerede afmærkede.

Bemærk at SDU's parkering ikke er en del af ROBOTBRAG i år.

Det er en god idé at tage cyklen (hvis muligt) eller køre flere sammen, da der vil være rift om parkeringspladserne.

Download:

Shuttlebusser

Der vil være shuttlebusser til at fragte besøgende til og fra parkeringspladsen ved letbanestationen i følgende intervaller:

8:45-12:00 – cirka hvert kvarter
12:00-16:30 – cirka hver halve time

Busstoppestederne er markeret med et beachflag.

Mad og drikke

Vi serverer gratis fødselsdagskage og kaffe, og der vil være mulighed for at købe frokost i et par opstillede madboder, hvis sulten når at melde sig.

ROBOTBRAG-læringsdag

Er du studerende eller underviser fra en uddannelsesinstitution? Så inviterer vi dig til at deltage i ROBOTBRAG-læringsdag den 27. august 2021. Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig her.

DIRA Business-festmiddag

I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business inviterer DIRA til festmiddag den 26. august 2021 klokken 17:15.

Festmiddagen finder sted i et gammelt auktionshus i Odense - GASA - Petanque & Shuffle Bar, som har højt til loftet og er et oplagt sted, når man skal samles mange mennesker til en hyggelig aften i godt selskab.

Her vil robotbranchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

Det er også her, at David Guldager vil overrække DIRA Teknologiprisen 2021 til en virksomhed, som har udviklet et nyt og unikt produkt.

Festmiddagen koster 895 kroner (eksklusiv moms), og tilmelding er bindende.

For henvendelser vedrørende DIRA Business-festmiddag, kontakt Signe Navne på sna@teknologisk.dk.

Pressehenvendelser

Mette Rønn
Kommunikationskonsulent
72 20 10 41
metr@teknologisk.dk

Bemærk!

Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

Ved eventuelle skærpelser af corona-restriktionerne, som måtte sænke grænsen for antal deltagere, vil det være de gæster, der har tilmeldt sig først, som kan deltage.

ROBOTBRAG-logoer (arrangoerer)


ROBOTBRAG-logoer (stoetter) 5.0

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk